نحوه لینک کردن یک سند به گزینه های داخل سلول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hasan14835
    • 2016/09/10
    • 2

نحوه لینک کردن یک سند به گزینه های داخل سلول

با سلام خدمت دوستان
    سوال بنده اینکه من یه شیت دارم که تو اون یک سری داده هستش که با data validation اونها را به صورت لیست کشویی تو در تو ایجاد کردم حالا مشکلی که دارم اینه که می خوام برای گزینه های این لیست کشویی برای هر کدام یک سند را لینک کنم که نمی تونم چون وقتی با هایپرلینک این کار رو می کنم برای همه گزینه ها فقط یک لینک درست می کند .می خواستم کمک کنید که برای هر گزینه یک لینک جداگانه درست کنم . آیا راه حل دیگه ای هست؟(مثلا یک سلول که به صورت کشویی هست داخلش چند اسم هست که می خوام برای هر کدام یه کارنامه مخصوص هر فرد لینک بشه) با تشکر
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

با استفاده از قابلیت رویدادها در اکسل امکان پذیر است کدهای ذیل را در قسمت کد نویسی شیت مورد نظر اضافه کنید

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	59.7 کیلو بایت
ID:	130755
    فایل های پیوست شده

کامنت

• hasan14835
      • 2016/09/10
      • 2

نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام

با استفاده از قابلیت رویدادها در اکسل امکان پذیر است کدهای ذیل را در قسمت کد نویسی شیت مورد نظر اضافه کنید

[ATTACH=CONFIG]12625[/ATTACH]

سلام iranweld
      دست شما درد نکنه این همونیه که من دنبالش بودم فقط اگه میشه یه کم بیشتر دربارش توضیح بدین یا اگه جایی آموزشش هست بگین من پیگیری کنم. و یه سوال کوچیک دیگه اینکه آیا تو لیستهای تو در تو هم این کار امکان پذیره یا فقط تو سلول تک لیستی جواب میده؟ واینکه لینک فقط به یه شیت میشه یا میشه یک عکس یا سند ورد باشه باتشکر
      Last edited by hasan14835; 2016/09/14, 21:28.

کامنت

چند لحظه..