جستجوی محصول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alimomtad

• 2016/10/17
    • 7

[حل شده] جستجوی محصول

سلام و خسته نباشید
    بده دوتا sheet دارم که یکی ترکیب قیمت و اسم محصول توی یه ستونه
    و دیگری لیست قیمت میخوام قیمتو از sheet یکستونه در بیارم و تو sheet دوم جلوی محصول بزارم
    من اول قیمتا بعد دو نقطه با روش جداسازی جدا کردم و با استفاده از تابع vlookup به نتیجه ای نرسیدم و هی ارور الکی میداد
    با تابع lookup امتحان کردم بازم به نتیجه ای نرسیدم و قیمتا الکی برای محصولات دیگه میزاشت
    مثلا میخواستم s7edge 2sim توی sheet2 پیدا بشه و قیمتش که چهار کاراکتره از مخفف رنگش جدا بشه و توی سلول مقابل همون محصول توی sheet1 قرار بگیره ممنون میشم راهنماییم کنید من عکس و فایلو قرار دادمsdf (222) (Autosaved).xlsxClick image for larger version

Name:	2016-10-16_230550.jpg
Views:	1
Size:	54.4 کیلو بایت
ID:	144979Click image for larger version

Name:	2016-10-16_230520.jpg
Views:	1
Size:	38.4 کیلو بایت
ID:	144980
  • rjfri

• 2016/08/16
    • 236
    • 44.00

دوست عزیز
    بنظرم ساختار جدولتون برای گزارشگیری مناسب نیست
    برای هر کاری بهتره از table استفاده کنید و هرنوع اطلاعات و گزارشاتی که میخواین رو از اون استخراج کنید
    فایل پیوست را ملاحظه بفرمایید
    حتی با این روش اون فرم اولیه شما هم قابل دستیابی و طراحی هست
    فایل های پیوست شده

کامنت

• alimomtad

• 2016/10/17
      • 7

نوشته اصلی توسط rjfri
      دوست عزیز
      بنظرم ساختار جدولتون برای گزارشگیری مناسب نیست
      برای هر کاری بهتره از table استفاده کنید و هرنوع اطلاعات و گزارشاتی که میخواین رو از اون استخراج کنید
      فایل پیوست را ملاحظه بفرمایید
      حتی با این روش اون فرم اولیه شما هم قابل دستیابی و طراحی هست

دوست گرامی من دقیقا متوجه منظورتون نشدم من باید اطلاعات از sheet2 استخراج کنم ولی هرچی روش های table و استخراج هاشو مطالعه کردم به راهکاری دست پیدا نکردم
      ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید یه سوال دیگه هم دارم اگه من بخوام مشکلمو با ماکرو نویسی حل کنم کار ساده ایه ؟ یا اصلا نیازی به ماکرو نیست

کامنت

• rjfri

• 2016/08/16
        • 236
        • 44.00

دوست عزیز
        اسامی محصولاتتان در دو شیت همخوانی ندارد برای اینکه بتوانید در شیت دو از اطلاعات شیت یک استفاده کنید باید یک مشخصه یکسان در دو شیت داشته باشید که این امر در فایل شما رعایت نشده . بعنوان مثال در شیت 2 شما اسم محصول را s7edge 2sim*:2035mix ثبت کردید در صورتیکه در شیت یک بصورت Galaxy S7 edge dual* و Galaxy S7 edge tak* و Galaxy S7 dual* آمده است.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

چون نام کالا در شیت دوم و اول همخوانی ندارد در فایل پیوست ابتدا در قسمت زرد رنگ تعداد کارکتر را برای مشابه بودن نام محصول ، مشخص کنید سپس ماکرو را اجرا کنید کالای سفارش داده شده با کالای موجود مشابه در دو ستون لیست میگردد
          فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..