فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
ادغام چند شیت در یک شیت
Collapse
X
-
با سلام خدمت دوستان
دوستمون جناب rjfri درست می فرمایند باید واضح تر شرح دهید اما افزونه ای بنام kutools آشنا شدم و آنرا را بر روی اکسل خود اضاف کردم که نواتایی بسیار بالایی در زمینه ادغام چند شیت در یک شیت و یا چند فایل را در یک فایل با یک کلیک دارد......
این افزونه را دانلود کنید و سپس نصب نمایید ...پس از آن دو گزینه kutools و enterprice اضافه می شود شکل آن در زیر آوردم
کامنت
-
اطلاعات چند شیت در یک شیت زیره هم بیاد.اکسلی دارم بر اساس ماه های سال در هر شیت(یک شیت مثلا ماه فروردین) که توش اسم شرکتهای بیمه شده و مبالغ بیمه و بدهیه انها درج شده است میخوام کل اطلاعات شیت ها در یک شیت زیر هم اوورده بشه.امکانش هست فقط شرکتهایی که مبالغ الباقی(بدهی)دارند در شیت ادغام شده اوورده بشه
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalkکامنت
-
دوست عزیز متاسفانه فایل زمیمه شده باز نمیشه ولی با توضیحاتی که در ادامه دادم میشه با کد نویسی شیت ها، انتقال اطلاعات شیت ها در شیت ادغام شده بطور پویا انجام بشه؟!با سلام خدمت دوستان
دوستمون جناب rjfri درست می فرمایند باید واضح تر شرح دهید اما افزونه ای بنام kutools آشنا شدم و آنرا را بر روی اکسل خود اضاف کردم که نواتایی بسیار بالایی در زمینه ادغام چند شیت در یک شیت و یا چند فایل را در یک فایل با یک کلیک دارد......
این افزونه را دانلود کنید و سپس نصب نمایید ...پس از آن دو گزینه kutools و enterprice اضافه می شود شکل آن در زیر آوردم
[ATTACH=CONFIG]13088[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13089[/ATTACH]
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalkکامنت
-

کامنت