ادغام چند شیت در یک شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mhmd.q

• 2016/07/31
    • 37

ادغام چند شیت در یک شیت

سلام دوستان یه سوالی داشتم میخواستم بدونم چجور میشه چند شیت رو در یک شیت ادغام کرد بطوریکه پویا باشه یعنی درصورت هر نوع تغییر در شیت ها ،شیت ادغام شده هم تغییر کند.ممنون میشم راهنماییم کنید.

فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
  • rjfri

• 2016/08/16
    • 236
    • 44.00

با درود
    منظورتون اینه که اطلاعات چند شیت زیر هم در یک شیت دیگه بیاد یا محتویات a1 در چند شیت با هم جمع و ادغام بشه و در یک شیت دیگه در a1 نشون داده بشه؟
    توضیح واضحتری بدید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن

کامنت

• jack007

• 2016/06/27
      • 30

با سلام خدمت دوستان

دوستمون جناب rjfri درست می فرمایند باید واضح تر شرح دهید اما افزونه ای بنام kutools آشنا شدم و آنرا را بر روی اکسل خود اضاف کردم که نواتایی بسیار بالایی در زمینه ادغام چند شیت در یک شیت و یا چند فایل را در یک فایل با یک کلیک دارد......
      این افزونه را دانلود کنید و سپس نصب نمایید ...پس از آن دو گزینه kutools و enterprice اضافه می شود شکل آن در زیر آوردم

کامنت

• mhmd.r
        • 2016/10/27
        • 2

نوشته اصلی توسط rjfri
        با درود
        منظورتون اینه که اطلاعات چند شیت زیر هم در یک شیت دیگه بیاد یا محتویات a1 در چند شیت با هم جمع و ادغام بشه و در یک شیت دیگه در a1 نشون داده بشه؟
        توضیح واضحتری بدید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن
        اطلاعات چند شیت در یک شیت زیره هم بیاد.اکسلی دارم بر اساس ماه های سال در هر شیت(یک شیت مثلا ماه فروردین) که توش اسم شرکتهای بیمه شده و مبالغ بیمه و بدهیه انها درج شده است میخوام کل اطلاعات شیت ها در یک شیت زیر هم اوورده بشه.امکانش هست فقط شرکتهایی که مبالغ الباقی(بدهی)دارند در شیت ادغام شده اوورده بشه

کامنت

• mhmd.r
          • 2016/10/27
          • 2

نوشته اصلی توسط jack007
          با سلام خدمت دوستان

دوستمون جناب rjfri درست می فرمایند باید واضح تر شرح دهید اما افزونه ای بنام kutools آشنا شدم و آنرا را بر روی اکسل خود اضاف کردم که نواتایی بسیار بالایی در زمینه ادغام چند شیت در یک شیت و یا چند فایل را در یک فایل با یک کلیک دارد......
          این افزونه را دانلود کنید و سپس نصب نمایید ...پس از آن دو گزینه kutools و enterprice اضافه می شود شکل آن در زیر آوردم
          [ATTACH=CONFIG]13088[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13089[/ATTACH]
          دوست عزیز متاسفانه فایل زمیمه شده باز نمیشه ولی با توضیحاتی که در ادامه دادم میشه با کد نویسی شیت ها، انتقال اطلاعات شیت ها در شیت ادغام شده بطور پویا انجام بشه؟!

کامنت

• rjfri

• 2016/08/16
            • 236
            • 44.00

تا اونجا که یادم درخواست مشابه شما را دوستان داشتند پست ها را مرور کنید حتما پیدا می کنید

کامنت

• rjfri

• 2016/08/16
              • 236
              • 44.00

به پست زیر مراجعه نمایید
              ادغام چند شیت در یک شیت

کامنت

چند لحظه..