پرینت گرفتن در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arash4041

• 2013/01/06
    • 109

پرینت گرفتن در اکسل

باسلام خدمت دوستان بزرگوار
    مشکل که من در اکسل با آن مواجه شدم اینه که زمانی میخوام پرینت بگیرم زمانی که میخوام از یک برگ سه عدد پرینت بگیرم نمیتونم و در خانه مقدار پرینت هر عددی که وارد میکنم همان یک دونه رو پرینت میتونم بگیرم و مشکل دوم من اینه که وقتی دراکسل از یک فایل میخوام پرینت بگیرم زمانی که چند صفحه برای پرینت وجود دارد تمام صفحات در یک صفحه پرینت میشه و پشت سرهم تک تک پرینت نمیشهClick image for larger version

Name:	PRINT.jpg
Views:	1
Size:	79.9 کیلو بایت
ID:	145083
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط arash4041
    باسلام خدمت دوستان بزرگوار
    مشکل که من در اکسل با آن مواجه شدم اینه که زمانی میخوام پرینت بگیرم زمانی که میخوام از یک برگ سه عدد پرینت بگیرم نمیتونم و در خانه مقدار پرینت هر عددی که وارد میکنم همان یک دونه رو پرینت میتونم بگیرم و مشکل دوم من اینه که وقتی دراکسل از یک فایل میخوام پرینت بگیرم زمانی که چند صفحه برای پرینت وجود دارد تمام صفحات در یک صفحه پرینت میشه و پشت سرهم تک تک پرینت نمیشه[ATTACH=CONFIG]13458[/ATTACH]

با سلام...

احتمالا این قسمت رو روی یک صفحه تنظیم کردین

Click image for larger version

Name:	Captur1e.PNG
Views:	1
Size:	21.8 کیلو بایت
ID:	131314
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

چند لحظه..