ضبط ماکرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • reza2333

• 2016/07/07
    • 10

ضبط ماکرو

سلام دوستان

من جدولی دارم که هر روز یه ستون جدید بهش اضافه میشه و روی اون ستون لازمه یه سری کارهایی انجام بشه و ستون خروجی در یه جدول دیگه ثبت بشه

برای انجام محاسبات تکراری که هر روز باید توی اکسل دستی انجامشون بدم اگه بخوام یه ماکرو ثابت ضبط کنم که آدرس دهی سلولهای ورودیش متغیر باشه ( مثلا امروز b2:b100 ، فردا c2:c100 و همینجور بره جلو...) باید چیکار کنم؟

ماکرویی که خودم ضبط کردم ورودی هاش برای همون ستون ثابت میمونه و نمیتونم متغیرش کنم...
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

سلام

نمونه فایل مورد نظر را ضمیمه سایت کنید

کامنت

• rahi_feri

• 2014/08/08
      • 524
      • 94.67

سلام
      نمونه فایل...!
      [B][SIZE=1]بخش امضاء :
      [/SIZE][/B][LEFT]
      [CODE]
      Sub Macro()
      ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
      With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
      .Name = "Webdings"
      .Color = 255
      End With
      End Sub
      [/CODE]
      [/LEFT]

کامنت

• reza2333

• 2016/07/07
        • 10

فایل اصلی چون حاوی اطلاعات اداری بود و زیاد هم شلوغ پلوغ بود (6 جدول هر کدوم تقریبا 500 ردیف و 5 ستون) رو به صورت ضمیمه شده خیلی ساده کردم تا قابل فهم باشه

ببینین هر روز از بخش دیگه ای از اداره یه فایل به من داده میشه که من اطلاعات اونو توی sheet1 وارد میکنم.

الان تنها کاری که اینجا میخوام راهنماییم کنین اینه که چطور "مقادیر" اعدادی که هر روز توی ستون های جدید شیت Archive ساخته میشه رو Paste کنم؟ ( میخوام هر روز اعداد Paste value بشن تا با وارد کردن اطلاعات روز بعد اطلاعات قبلی تغییر نکنن). ماکرویی که ضبط کردم فقط برای ستون K قابل استفاده هستش.

اگه کلا از روش دیگه ای میشه این paste value رو به طور اتوماتیک انجام داد هم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.
        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..