یه کارنامه انضباطی طراحی کردم(فایل اکسل رو پیوست کردم) به این شکل هست که برای هر مورد انضباطی یه کد قرار دادم و همچنین یه نمره منفی! حالا قراره که بطور پیش فرض نمره انضباط 20 باشه ولی وقتی که کد یک مورد انضباطی وارد میشه متن اون و همچنین نمره منفی اون رو جایگذاری کنه و به همون اندازه نمره منفی از 20 کم بشه .. مشکلی که الان وجود داره اینه که الان برای نمره انضباط خطا میزنه!! لطفا راهنمایی کنید
مشکل در نمره کارنامه انضباطی
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام و عرض ادب
یه کارنامه انضباطی طراحی کردم(فایل اکسل رو پیوست کردم) به این شکل هست که برای هر مورد انضباطی یه کد قرار دادم و همچنین یه نمره منفی! حالا قراره که بطور پیش فرض نمره انضباط 20 باشه ولی وقتی که کد یک مورد انضباطی وارد میشه متن اون و همچنین نمره منفی اون رو جایگذاری کنه و به همون اندازه نمره منفی از 20 کم بشه .. مشکلی که الان وجود داره اینه که الان برای نمره انضباط خطا میزنه!! لطفا راهنمایی کنیدبرچسب ها: هیچکدام -
سلام دوست عزیز.
فرمولت رو به فرمول زیر تغییر بده درست میشه:
کد PHP:IFERROR(VLOOKUP(B5,Sheet2!A1:C26,3),0)
[SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...
[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت