آپدیت شده خودکار اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • miladabdollahi

• 2011/07/31
    • 12

آپدیت شده خودکار اکسل

سلام . من یه فایل اکسل دارم امتیاز بندی اعضا براساس واریزی و تاریخ در اون درج شده یعنی تا یه تاریخ خاص امتیاز افراد رو محاسبه میکنه. می خوام وقتی تاریخ رو تغییر می دو خودکار تمامی فایل ها به روز بشن و نیازی به باز کردن اونا نباشه آیا این امکان وجود داره؟
    ضمنا هر فرد خاصی یه فایل اکسل داره که تو فرم اصلی هایپر لینک شده
  • ali.b

• 2014/01/12
    • 798

سلام
    شما باید محتوای فایل های دیگه رو به این فایل اصلی لینک کنی تا هروقت اون فایلها باز میشن خودکار اپدیت بشن یکی از ساده ترین راه ها درج علامت = در سلول و انتخاب رنح مورد نظر در فایل اصلی هست

اگه این روش جواب نمیده فایل نمونه قراربدین
    [CENTER]
    [/CENTER]

کامنت

• miladabdollahi

• 2011/07/31
      • 12

[QUOTE=ali.b;54881]سلام
      شما باید محتوای فایل های دیگه رو به این فایل اصلی لینک کنی تا هروقت اون فایلها باز میشن خودکار اپدیت بشن یکی از ساده ترین راه ها درج علامت = در سلول و انتخاب رنح مورد نظر در فایل اصلی هست

اگه این روش جواب نمیده فایل نمونه قراربدین[

درفایل جمع کل بالای صفحه تاریخ وجود داردومیخوام با اون تاریخ برو زبشن . رو اسمشون هم کلیلک کنین فایشون باز میشه بعد بروز میشه که من می خوام بدون نیاز به بازکزرن فایل بروز بشن
      فایل های پیوست شده

کامنت

• miladabdollahi

• 2011/07/31
        • 12

[QUOTE=miladabdollahi;54882]
        نوشته اصلی توسط ali.b
        سلام

اگه این روش جواب نمیده فایل نمونه قراربدین[

درفایل جمع کل بالای صفحه تاریخ وجود داردومیخوام با اون تاریخ برو زبشن . رو اسمشون هم کلیلک کنین فایشون باز میشه بعد بروز میشه که من می خوام بدون نیاز به بازکزرن فایل بروز بشن

سلام . کسی نیست بتونه کمکم کنه؟

کامنت

چند لحظه..