ظاهرا همه چیزو درست انجام دادم. واقعا نمی*فهمم.
خطای فرمول vlookup (جواب نمیده)
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT] -
اینم امتحان كردم، اما بازم جواب نداد.
همین فرمول رو توی یه شیت دیگه كه استفاده میكنم، جواب میده، اما اینجا نه در حالت اسم تیبل و نه در حالت آدرس دهی دستی، اصلا جواب نمیده، جالبه كه حتی خود فرمول نمایش داده میشه و مثلا مقدار خطا نمایش نمیدهکامنت
-
برای اینکه فرمت سلولی که توش فرمول نوشتین TEXT هستش و باید به general تغییرش بدین.بعد از تغییر f2 و سپس enter رو بزنین[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
سلام
سلول که فرمول قرار میدید در حالت general بگذارید که کمتر دچار دردسر بشید....!
فرمول Index هم به نظر من اشتباهه! احتمالا هنوز متوجه ساختارش نشدید!فایل های پیوست شده[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
از تذكرتون بابت تابع INDEX ممنونم استاد
اما تابع VLOOKUP كه درست بود و فرمول شما با فرمول من تفاوتی نداره (البته فرمت رو به general هم تغییر دادم)، اما بازم روی فایل من جواب نداده، چون قبلا هم به این مشكل برخوردم، میخوام ببینم دقیقا میتونید بگید مشكل از كجاست؟کامنت
-
توضیحات :
فرمولی که من میبینم و د حالت text هست و بدون دابل کلیک قابل مشاهدست و هیچ گونه آدرسی معین نیست :
حتما پس از تبدیل فرمت سلول رو انتخاب (دابل کلیک) و سپس اینتر بزنید...!
محدوده جدول که در فرمول اومده هم باید دقیق تر بیان کنید و همچنین فیلد های مورد نظر رو اعلام کنید....!
سلول هایی هم که ادرسشون در فرمول هست یا فرمول درشون هست هم باید به General و حتما تاکید میکنم حتما پس از تغییر فرمت اینتر بزنید...!
سرانجام :
Last edited by rahi_feri; 2017/02/04, 22:44.[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
دوست عزیز شما مطمئن باشین که مشکل ار فرمت سلول های مرجع هستش[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
و اینم لینک ویدئوش در آپارات (با کیفیت بالا نگاه کنید تا تار نباشه!) :
[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
از راهنمایی كامل شما ممنونمتوضیحات :
فرمولی که من میبینم و د حالت text هست و بدون دابل کلیک قابل مشاهدست و هیچ گونه آدرسی معین نیست :
[ATTACH=CONFIG]14054[/ATTACH]
حتما پس از تبدیل فرمت سلول رو انتخاب (دابل کلیک) و سپس اینتر بزنید...!
[ATTACH=CONFIG]14055[/ATTACH]
محدوده جدول که در فرمول اومده هم باید دقیق تر بیان کنید و همچنین فیلد های مورد نظر رو اعلام کنید....!
[ATTACH=CONFIG]14056[/ATTACH]
سلول هایی هم که ادرسشون در فرمول هست یا فرمول درشون هست هم باید به General و حتما تاکید میکنم حتما پس از تغییر فرمت اینتر بزنید...!
[ATTACH=CONFIG]14057[/ATTACH]
سرانجام :
[ATTACH=CONFIG]14058[/ATTACH]
مشكل حل شد و كاملا فهمیدم، واقعا این سایت خیلی آموزنده و مفیده
از همه دوستانی كه وقت گذاشتند، واقعا ممنونمکامنت

کامنت