میشه یه نفر راهنمایی كنه كه این فرمول چرا جواب نمیده؟
ظاهرا همه چیزو درست انجام دادم. واقعا نمی*فهمم.
با سلام.
در داخل فرمول به جای اسم تیبل(J.ABADI) محدوده را به صورت دستی وارد کنید
مثلا:
کد PHP:
=vlookup($b$8,b11:y28,2,false)
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
در داخل فرمول به جای اسم تیبل(J.ABADI) محدوده را به صورت دستی وارد کنید
مثلا:
کد PHP:
=vlookup($b$8,b11:y28,2,false)
اینم امتحان كردم، اما بازم جواب نداد.
همین فرمول رو توی یه شیت دیگه كه استفاده میكنم، جواب میده، اما اینجا نه در حالت اسم تیبل و نه در حالت آدرس دهی دستی، اصلا جواب نمیده، جالبه كه حتی خود فرمول نمایش داده میشه و مثلا مقدار خطا نمایش نمیده
اینم امتحان كردم، اما بازم جواب نداد.
همین فرمول رو توی یه شیت دیگه كه استفاده میكنم، جواب میده، اما اینجا نه در حالت اسم تیبل و نه در حالت آدرس دهی دستی، اصلا جواب نمیده، جالبه كه حتی خود فرمول نمایش داده میشه و مثلا مقدار خطا نمایش نمیده
برای اینکه فرمت سلولی که توش فرمول نوشتین TEXT هستش و باید به general تغییرش بدین.بعد از تغییر f2 و سپس enter رو بزنین
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]
سلام
سلول که فرمول قرار میدید در حالت general بگذارید که کمتر دچار دردسر بشید....!
فرمول Index هم به نظر من اشتباهه! احتمالا هنوز متوجه ساختارش نشدید!
از تذكرتون بابت تابع INDEX ممنونم استاد
اما تابع VLOOKUP كه درست بود و فرمول شما با فرمول من تفاوتی نداره (البته فرمت رو به general هم تغییر دادم)، اما بازم روی فایل من جواب نداده، چون قبلا هم به این مشكل برخوردم، میخوام ببینم دقیقا میتونید بگید مشكل از كجاست؟
[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]
از تذكرتون بابت تابع INDEX ممنونم استاد
اما تابع VLOOKUP كه درست بود و فرمول شما با فرمول من تفاوتی نداره (البته فرمت رو به general هم تغییر دادم)، اما بازم روی فایل من جواب نداده، چون قبلا هم به این مشكل برخوردم، میخوام ببینم دقیقا میتونید بگید مشكل از كجاست؟
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]
کامنت