بهم چسبیده شدن 2 ستون بعد از تبدیل به csv ؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • seyed.mehdi
    • 2017/02/28
    • 3

بهم چسبیده شدن 2 ستون بعد از تبدیل به csv ؟؟؟

سلام به دوستان گرامی خسته نباشید

ببخشید من یک فایل اکسل دارم که 2 ستون داره یکی نام و یکی شماره موبایل وقتی ذخیره میگیرم ازش به فرمت csv میرم فایل باز میکنم

میبینم هر 2 ستون تو ستون اول کپی شدن !!! این مشکل چطوری حل میشه خیلی تو فروم های خارجی گشتم بعد اومدم تو فارسی جستجو کردم

انجمن شمارو پیدا کردم عضو شدم که جواب این سوالم پیدا کنم واقعا بهش احتیاج دارم .
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

از هر دو فایل یک نمونه ضمیمه کنید

کامنت

• seyed.mehdi
      • 2017/02/28
      • 3

بروی چشم

فایل اصلی رو فرستادم و فایل تبدیل شده هم rar کردم . ببینید من وقتی فایل رو تبدیل میکنم اون خطا رو میده که عکسش رو فرستادم . که من OK رو میزنم .
      فایل های پیوست شده

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
        • 360
        • 80.00

نوشته اصلی توسط seyed.mehdi
        سلام به دوستان گرامی خسته نباشید

ببخشید من یک فایل اکسل دارم که 2 ستون داره یکی نام و یکی شماره موبایل وقتی ذخیره میگیرم ازش به فرمت csv میرم فایل باز میکنم

میبینم هر 2 ستون تو ستون اول کپی شدن !!! این مشکل چطوری حل میشه خیلی تو فروم های خارجی گشتم بعد اومدم تو فارسی جستجو کردم

انجمن شمارو پیدا کردم عضو شدم که جواب این سوالم پیدا کنم واقعا بهش احتیاج دارم .
        با سلام
        خوب دوست عزیز فرمت csv همانند اسمش(Comma-separated values) یعنی جدا سازی داده با کاما(,) عمل میکنه و شما اگر 1000 ستون هم اطلاعات داشته باشین و به فرمت csv ذخیره ش کنید
        باز هم هر 1000 ستون در سلول A1 قرار میگیرند
        شما بهتره بفرماید هدف تون از تبدیل به این فرمت چیه و میخواهین چکار کنید ؟
        [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
        [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
        [/CENTER]

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
          • 360
          • 80.00

بروی چشم

فایل اصلی رو فرستادم و فایل تبدیل شده هم rar کردم . ببینید من وقتی فایل رو تبدیل میکنم اون خطا رو میده که عکسش رو فرستادم . که من OK رو میزنم .
          این خطا نیست.. بلکه یک نوع اطلاع رسانی است که میگه اگز با فرمت csv ذخریه کنید برخی از ویژگی ها و کارهایی که قبل میتونستید استفاده کنید رو دیگه نمیشه استفاده کرد.
          [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
          [/CENTER]

کامنت

• seyed.mehdi
            • 2017/02/28
            • 3

سلام دوست عزیز من گفتم تو حرفام فایل هام هم معلوم من 700 تا شماره تلفن دارم تو اکسل که میخوام به فرمت csv درستش کنم بعد تبدیل به vcf کنمش که بشه دفترچه تلفن حالا من چیکار کنم درست شه .

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
              • 360
              • 80.00

سلام دوست عزیز من گفتم تو حرفام فایل هام هم معلوم من 700 تا شماره تلفن دارم تو اکسل که میخوام به فرمت csv درستش کنم بعد تبدیل به vcf کنمش که بشه دفترچه تلفن حالا من چیکار کنم درست شه .
              به این صفحه نگاهی بندازید.. نحوه تبدیل مستقیم اکسل به فرمت vcf رو توضیح داده
              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..