vlookup و مقادیر تکراری

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • master

• 2010/07/18
    • 118

[حل شده] vlookup و مقادیر تکراری

سلام
    چطوری میشه توی vlookup اخرین مقادر تکراری رو بدست اورد؟
    به طور پیش فرض همیشه اولین مقدار رو مبنای جستجو قرار میده من میخوام اخرین باشه!
    مورد استفاده توی فایل پیوستی هست
    فقط یه مختصر توضیح بدم:
    این یه جورایی دفتر روزنامه هست منتها جلو هر تراکنش یه مانده هم گذاشتم و هر موقع یه تراکنش جدید به اخرین سطر اضافه میشه میخوام بیاد توی قبلی ها سرفصل وارد شده رو بگرده و مانده اون رو پیدا کرده و از این تراکنش کم یا زیاد کنه و مانده جدید رو درج کنه
    مثلا من الان یه تراکنش وارد کردم که بانک ملی هست و 100.000 بدهکارش کردم (واریز به حساب) حالا میخوام بیاد توی قبلی ها اخرین بانک ملی رو پیدا کنه ببینه ماندش چقدره با این جمع کنه (اگر برداشت میبود باید مانده رو از این کسر میکرد) و این مانده جدید رو جلو این تراکنش درج کنه

فقط یه مورد دیگه هم اینکه اگه سرفصل رو پیدا نکرد یعنی جدید هست پس مانده قبلی رو صفر در نظر بگیره
    با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

از قابلیت گزارشگیری پیوت تیبل استفاده کنید

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	14.5 کیلو بایت
ID:	131884
    فایل های پیوست شده

کامنت

• master

• 2010/07/18
      • 118

سلام
      من میخوام توی اون ستون اخر که مانده هست عدد درج بشه
      مثلا سر فصل عابر ملی هست برگرده اخرین عابر ملی که وارد شده پیدا کنه قطعا جلو اون هم یه مانده هست حالا اون مانده رو ازش استفاده کنه و با توجه به اینکه مبلغ جدید واریز شده یا برداشت مانده جدید رو جلو این تراکنش درج کنه
      توی فایل زیر من مقادیری که میخوام توی ستون مانده درج بشه به صورت دستی نوشتم (میخوام اتوماتیک و با فرمول باشه)
      با تشکر
      فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

فایل اصلاح شد
        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..