رفع خطا code execution has been interrunpted در vba اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • gh.pa

• 2020/02/27
    • 26

پرسش رفع خطا code execution has been interrunpted در vba اکسل

با سلام
    در vba ماژولی برای یک دکمه جستجو ایجاد کردم که طبق تصاویر زیر در هنگام اجرا این خطارو میده code execution has been interrunpted .کسی میدونه مشکل کجاست؟ من فایل اکسل اصلی را به دلیل داشتن اطلاعات محرمانه نمیتونم بارگذاری کنم ولی عکس ها رو کسی ببینه برنامه را متوجه میشه .
    طبق تصویر 1 یک جدول یا لیست دارم در یک شیت و با استفاده از دکمه جستجو نتیجه باید در شیت دیگری نمایش داده بشه که متاسفانه اجرا نمیشه و این خطارو میده ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه.
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

ظاهرا در تصویر ذیل جای متغییر j , i قرار دادید الان متغییر i در کدهای شما بکار نرفته است

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	16.9 کیلو بایت
ID:	137693

کامنت

• gh.pa

• 2020/02/27
      • 26

من جای متغیر j در تصویر بالا i قراردادم در همه ی خط ها. اجراش کردم و هیچ خطایی نداد اما جستجو را انجام نداد یعنی در شیت 21 هیچ چیزی به عنوان نتیجه اعلام نکرد

کامنت

• gh.pa

• 2020/02/27
        • 26

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. اگر کسی حتی خط به خط برنامه را بتونه بهم بگه که چی هست احتمالا خودم متوجه ایراد کار بشم . چون از vba سر در نمیارم نمیدونم متغییر i و j دقیقا چکار میکنن در این کد ها .

عکس کامل کدهارو هم گذاشتم
        فایل های پیوست شده

کامنت

• gh.pa

• 2020/02/27
          • 26

راهنمایی

با سلام
          در vba ماژولی برای یک دکمه جستجو ایجاد کردم که طبق تصاویر زیر در هنگام اجرا این خطارو میده code execution has been interrunpted .من فایل اکسل اصلی را به دلیل داشتن اطلاعات محرمانه نمیتونم بارگذاری کنم ولی عکس ها رو ببینید برنامه را متوجه میشید .
          طبق تصویر 1 یک جدول یا لیست دارم در یک شیت و با استفاده از دکمه جستجو نتیجه باید در شیت دیگری نمایش داده بشه که متاسفانه اجرا نمیشه و این خطارو میده ممنون میشم راهنمایی کنید...
          جای j و i رو باهم عوض کردم دیگه خطا نمیده ولی در شیت جستجو چیزی نمیاد میشه حداقل بفرمایید j و i کدوم سطر هستند و کدوم ستون نمیدونم نقش این دوتا چیه!!!

ظاهرا در تصویر ذیل جای متغییر j , i قرار دادید الان متغییر i در کدهای شما بکار نرفته است

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	16.9 کیلو بایت
ID:	137693[/QUOTE]

کامنت

چند لحظه..