کدنویسی برای اولین بار و برخورد با یک مشکل و باگ بسیار عجیب و آزار دهنده

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • yuri

• 2021/02/17
    • 43

[حل شده] کدنویسی برای اولین بار و برخورد با یک مشکل و باگ بسیار عجیب و آزار دهنده

درود دوستان
    من امروز برای اولین بار رفتم سراغ vba
    مستقیم رفتم سراغ if و از طریق یوتوب شروع به یادگیری کردم ولی با یه مشکل بسیار بسیار عجیب و به شدت آزار دهنده مواجه شدم
    کدی که نوشتم این هست :
    کد PHP:
    Sub abn()Dim x As IntegerFor x 2 To 20If Cells(x2).Value >= 10 ThenCells(x3).Value "pass"ElseCells(x3).Value "faile"End IfNext x
    End Sub 
    اولش درست اجرا شد ولی با تغییر For x = 2 To 20 به For x = 2 To 21 کار نکرد و هر کاری کردم نشد و مجبور شدم کل کد رو پاک کنم و از اول بنویسم بعدش دوباره کرای دیگه ای کردم مثلا نوشته داخل دابل کوتیشنم رو عوض کردم و یکی دو بار درست کار کرد ولی بعدش باز هم کار نکرد و دوباره مجبور شدم کل کد رو پاک کنم و دوباره دو نه به دو نه تایپ کنم!!!!!!!!!! این یه باگ بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار اذیت کننده هست اینجوری من یک دقیقه هم نمیتونم کد نویسی کنم و ادامه بدم به این کار
    مشکل از نسخه آفیسم هست یا چی؟ چیکار کنم درست شه؟
    یه مشکل بزرگ تر و بسیار بسیار آزار دهنده تر از این هم هست که باید برای هر کدی که مینویسم داخل ماژول باشه و دکمه اجرا بذارم و روش کلیک کنم وگرنه عمل نمیکنه اینجوری هم بسیار اذیت کننده میشه هم آدم یادش میره و احتمال خطا در محاسبات به شدت بسیار بالا افزایش پیدا میکنه و هم کار رو سخت میکنه بالاخره میخوام کد نویسی یاد بگیرم که کارم راحت تر بشه و فایل اکسل با سرعت بیشتری اجرا بشه و کار های دیگه ای هم که در حالت عادی نمیشه رو با این بکنم وگرنه چیکار دارم کد بنویسم
    البته این مورد فکر کنم با نوشتن کدی خودکار اجرا بشه و نیاز به کلیک کردن روی دکمه ماکرو نباشه ولی من بلد نیستم در این مورد هم کمکم کنید

Click image for larger version

Name:	Capture1.PNG
Views:	1
Size:	97.0 کیلو بایت
ID:	149286
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

کد شما هیچ مشکلی دراجرا برای کم یا زیاد کردن رنج نداره
    متن داخل کوتیشین هم عوض بشه هیچ ایرادی نمیگیرد

برای ایجاد ماژولی که در همه شیت ها بتونید بکار ببرید مانند تصویر پیوست عمل کنید

Name:	Untitled.png
Size:	230.3 کیلو بایت
ID:	138776

کامنت

• yuri

• 2021/02/17
      • 43

این مورد فقط برای یکی از شیت ها هست برای همین داخل خود اون شیت کد نوشتم ولی برای من کوچیک ترین تغییری اعمال میکنم دیگه انجام نمیشه و کل کد رو باید پاک کنم و دوباره دستی بنویسم حتی کات و پست هم جواب نمیده
      مشکل از کجا میتونه باشه؟ بعد چیکار کنیم که خودش اتومات انجام بشه و نیازی به ران کردنش نباشه؟

نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام

کد شما هیچ مشکلی دراجرا برای کم یا زیاد کردن رنج نداره
      متن داخل کوتیشین هم عوض بشه هیچ ایرادی نمیگیرد

برای ایجاد ماژولی که در همه شیت ها بتونید بکار ببرید مانند تصویر پیوست عمل کنید

[ATTACH=CONFIG]22662[/ATTACH]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

فایل پیوست را بررسی کنید

Name:	Untitled.png
Size:	88.6 کیلو بایت
ID:	138780