درود دوستان
من امروز برای اولین بار رفتم سراغ vba
مستقیم رفتم سراغ if و از طریق یوتوب شروع به یادگیری کردم ولی با یه مشکل بسیار بسیار عجیب و به شدت آزار دهنده مواجه شدم
کدی که نوشتم این هست :
اولش درست اجرا شد ولی با تغییر For x = 2 To 20 به For x = 2 To 21 کار نکرد و هر کاری کردم نشد و مجبور شدم کل کد رو پاک کنم و از اول بنویسم بعدش دوباره کرای دیگه ای کردم مثلا نوشته داخل دابل کوتیشنم رو عوض کردم و یکی دو بار درست کار کرد ولی بعدش باز هم کار نکرد و دوباره مجبور شدم کل کد رو پاک کنم و دوباره دو نه به دو نه تایپ کنم!!!!!!!!!! این یه باگ بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار اذیت کننده هست اینجوری من یک دقیقه هم نمیتونم کد نویسی کنم و ادامه بدم به این کار
مشکل از نسخه آفیسم هست یا چی؟ چیکار کنم درست شه؟
یه مشکل بزرگ تر و بسیار بسیار آزار دهنده تر از این هم هست که باید برای هر کدی که مینویسم داخل ماژول باشه و دکمه اجرا بذارم و روش کلیک کنم وگرنه عمل نمیکنه اینجوری هم بسیار اذیت کننده میشه هم آدم یادش میره و احتمال خطا در محاسبات به شدت بسیار بالا افزایش پیدا میکنه و هم کار رو سخت میکنه بالاخره میخوام کد نویسی یاد بگیرم که کارم راحت تر بشه و فایل اکسل با سرعت بیشتری اجرا بشه و کار های دیگه ای هم که در حالت عادی نمیشه رو با این بکنم وگرنه چیکار دارم کد بنویسم
البته این مورد فکر کنم با نوشتن کدی خودکار اجرا بشه و نیاز به کلیک کردن روی دکمه ماکرو نباشه ولی من بلد نیستم در این مورد هم کمکم کنید
من امروز برای اولین بار رفتم سراغ vba
مستقیم رفتم سراغ if و از طریق یوتوب شروع به یادگیری کردم ولی با یه مشکل بسیار بسیار عجیب و به شدت آزار دهنده مواجه شدم
کدی که نوشتم این هست :
کد PHP:
Sub abn()Dim x As IntegerFor x = 2 To 20If Cells(x, 2).Value >= 10 ThenCells(x, 3).Value = "pass"ElseCells(x, 3).Value = "faile"End IfNext x
End Sub
مشکل از نسخه آفیسم هست یا چی؟ چیکار کنم درست شه؟
یه مشکل بزرگ تر و بسیار بسیار آزار دهنده تر از این هم هست که باید برای هر کدی که مینویسم داخل ماژول باشه و دکمه اجرا بذارم و روش کلیک کنم وگرنه عمل نمیکنه اینجوری هم بسیار اذیت کننده میشه هم آدم یادش میره و احتمال خطا در محاسبات به شدت بسیار بالا افزایش پیدا میکنه و هم کار رو سخت میکنه بالاخره میخوام کد نویسی یاد بگیرم که کارم راحت تر بشه و فایل اکسل با سرعت بیشتری اجرا بشه و کار های دیگه ای هم که در حالت عادی نمیشه رو با این بکنم وگرنه چیکار دارم کد بنویسم
البته این مورد فکر کنم با نوشتن کدی خودکار اجرا بشه و نیاز به کلیک کردن روی دکمه ماکرو نباشه ولی من بلد نیستم در این مورد هم کمکم کنید
کامنت