من قفل فایل رو باز کردم خواستم داده های جدول رو پاک کنم و دوباره داده جدید وارد کنم ، مثلا سه سطر اول رو پر کردم با تاریخ های 1394/10/18 و 1394/10/19 و 1394/10/21 بعد فایل رو قفل کردم اما 10 سطر اول قفل بودند و نمیشد داده جدید وارد کرد(یعنی برنامه به تاریخ امروز توجهی نداشت و امروز رو هم قفل کرده بود)
راهنمايي جهت عدم تغيير پس از پرشدن سلول
Collapse
X
-
با تشکر از شما
من قفل فایل رو باز کردم خواستم داده های جدول رو پاک کنم و دوباره داده جدید وارد کنم ، مثلا سه سطر اول رو پر کردم با تاریخ های 1394/10/18 و 1394/10/19 و 1394/10/21 بعد فایل رو قفل کردم اما 10 سطر اول قفل بودند و نمیشد داده جدید وارد کرد(یعنی برنامه به تاریخ امروز توجهی نداشت و امروز رو هم قفل کرده بود) -
برای قفل شدن سطرها ، فایل رو ببندید و مجددا باز کنید یا فایل اصلاحی خود را ضمیمه پست کنید
در فایل جدید در صورت تغییر دادن در شیت اگر دوباره شیت رو قفل کنید تغییرات اعمال میگرددفایل های پیوست شدهLast edited by iranweld; 2016/01/11, 13:42.کامنت
-
در این فایل سطر تاریخ امروز 1394/10/21 هم قفل شدهفایل های پیوست شدهکامنت
-
دوستان من فایلی دارم که بعد از سیو کردن سلول های دارای داده رو قفل میکنه
فقط وقتی روی فایل قفل شده کلیک میکنم پیغام خطا میاد,میخوام بجای پیغام خطا از من رمز بخواد تا شیت رو unprotect کنهفایل های پیوست شدهکامنت
-
در این فایل ببنید تاریخ سیستم در سلول i1 با تاریخ روز جاری درست میباشد؟فایل های پیوست شدهLast edited by iranweld; 2016/01/12, 15:12.کامنت
-
با سلام
ببخشید که بنده این تاپیک قدیمی رو مجددا ادامه میدم
این کدی که دوستمون گذاشته خیلی خوبه فقط چند تا مشکل داره
اول اینکه اگر چند تا شیت داشته باشیم باید روی دونه دونه شیتا بریم و سیو رو بزنیم تا سلول ها های پر شده غیر قابل تغییر بشن !
دوم اینکه ایا امکان داره این قفل شدن رو به سلول های دارای فرمول هم تعمیم بدیم ؟ یعنی علاوه بر سلول های دارای مقدار اگر یک سلول فرمول داشت ولی مقدار نداشت هم قفل بشه و فرمولش قابل تغییر نباشه
ممنونکامنت

کامنت