سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arash20031382
    • 2010/06/04
    • 3

RE: سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

سلام
    من مي خواهم يک سري محاسبات را از يک فايل(A) بر روي فايلي ديگر (B )انجام دهم
    به عنوان مثال مي خواهم با وارد کردن عدد 50 و 80 فايل B ، در فايل A ميانگين ( يا هر تابع ديگر ) اعداد محدوده رديف 50 تا 80مذکور نشان داده شود

کامنت

• MEYTI

• 2010/11/11
      • 362

سلام دوست عزیز بله این کار امکان پذیره
      اگه توضیح میدادی برای چی میخوای از این خواصیت اسفاده کنی بهتر میتونستم کمکت کنم
      در هر صورت ابتدا هر دو فایل را باز میکنی در فایل A فرمول مورد نظر رو مینوسی و برای انتخاب رنج فرمول از فایل B استفاده میکنی. اگر هر دو فایل باز باشد با تغییر فایل B نتیجه فایل A هم تغییر میکنه.
      ولی اگه فایل B بسته باشد. هر بار که فایل A را باز کنی باید آپدیت بشه.
      [B][COLOR=#000080]مهدی کریمی[/COLOR][/B]

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
        • 940

نوشته اصلی توسط arash20031382
        سلام
        من مي خواهم يک سري محاسبات را از يک فايل(A) بر روي فايلي ديگر (B )انجام دهم
        به عنوان مثال مي خواهم با وارد کردن عدد 50 و 80 فايل B ، در فايل A ميانگين ( يا هر تابع ديگر ) اعداد محدوده رديف 50 تا 80مذکور نشان داده شود
        با درود فراوان
        آنطور که من متوجه شدم اینکه در شیت بی دو سل داشته باشی که با وارد کردن عدد محدوده ای از شیت بی را محاسبه کنید اگر منظور شما همین باشد می توانید از تابع زیر استفاده کنید

=SUM(OFFSET(A1,A6-1,0,A7-A6+1,1))

این تابع برای زمانی است که در یک شیت مورد استفاده قرار گیرد و برای اینکه شیت بی را مورد بررسی قرار دهید به این صورت می نویسیم

SUM(OFFSET(Sheet2!A1,A6-1,0,A7-A6+1,1))

این تابع را در هر شیتی بنویسید شیت 2 را برای شما محاسبه میکند و سطری که مورد نظر شماست نیز در سل A6 و A7 می نویسید یعنی اگر شما می خواهید سطر A10 تا A15 شیت 2 را مجموع آنها بدست بیاورید در سل A6 می نویسید 10 و در سل A7 نیز می نویسید 15 و باید توجه داشته باشید که این تابع فقط ستون A را محاسبه می کند که اگر شما دو یا سه ستون یا تام سطر مورد نظرتان باشد می توانیدآخرین شماره در تابع را یعنی یک را تغییر دهید مثلا اگر آن را 3 انتخاب کنیم ستون A و B و C را در سطر 10 تا 15 محاسبه میکند به این صورت
        SUM(OFFSET(Sheet2!A1,A6-1,0,A7-A6+1,3))

در واقع طبق مثال خودت اگر بخواهی بنویسی در شیت A , شیت B به اینصورت خواهد بود

SUM(OFFSET(A!A1,A6-1,0,A7-A6+1,3))

و شماره را در شیت B در سل A6 و A7 وارد کنید

امیدوارم چیزی باشد که مد نظر شماست و توانسته باشم منظورم را بیان کنم

---------------------------------------------------------------------------------------------------
        بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
        shamsololama@yahoo.com
        09177733411

کامنت

• 4017

• 2010/10/03
          • 114

با سلام
          وقتي اكسل رو باز ميكنم (مخصوصا اونايي كه داراي ماكرو هستن) موقع بستن ظاهرا بسته ميشن اما تو قسمت task maneger باز ميمونن
          به نظر شما اشكال كار از سيستمه يا مشكل ديگه اي وجود داره؟
          [color=#1e90ff]اگر تنهاترين تنهايان شوم بازهم خدا هست،
          او جانشين تمام نداشته هاي من است...![/color]

کامنت

• hamid1436
            • 2010/07/28
            • 1
            • 60.00

با سلام آيا مي شود در زماني كه يك ستون كه در آن متن نوشته شده را بصورت فيلتر در مي آوريد ، بالاترين سلول همان ستون فيلتر شده را به يك شيت ديگر آدرس داد بصورتيكه در صورت تغيير فيلتر بازهم بالاترين سطر به همان آدرس قبلي منتقل شود بعبارت ديگر بالاترين سطر كه در هنگام فيلتر ديده مي شود كه در مورد هر فيلتر شماره سطر تغيير مي كند ولي آنچه مشاهده مي شود سطر اول فيلتر است( اميدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم )

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
              • 153

دوستان من يه سوال دارم. آيا تابعي در اكسل وجود داره كه بشه با اون تعداد يه شكل رو شمرد؟ يعني مثلا فرض كنين ما تو يه ستون براي علامتگذاري از يه شكل (shape) استفاده كريدم آيا تابعي وجود داره كه بتونيم شكلهاي مختلف رو بشمريم؟ مثلا چند تا دايره هست يا چندتا مستطيل و .......

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                • 940

با درود فروان

با تابع نمیشه ولی با وی بی میشه اینکار رو انجام داد
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                shamsololama@yahoo.com
                09177733411

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
                  • 153

خب من اصلا با وي بي كار نكردم.
                  خب من يه سوال ديگه هم دارم. وقتي تو فايل اكسل تو يه سلول فرمول داريم، وقتي اون سلول رو ميكشيم به سلولهاي ديگه، دوباره بايد رديف و يا شماره ستونها رو اصلاح كنيم مثلا اگر فرمول ما جمع a3 تا a10 باشه وقتي ستون فرمول دار رو ميكشيم كه به بقيه ستونها يا رديفها هم اعمال شه فرمول تبديل ميشه به a4 تا a11 و..... يا در ستون ميشه b3 تا b10، چي كار بايد بكنم كه اين فرمولها عوض نشه و ثابت بمونه؟ اميدوارم سوالم رو واضح پرسيده باشم.

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                    • 940

با درود فراوان

بله سئوالتون واضح بود

برای جلوگیری از این تغییر علامت دالر $ رو باید دو رنج بکار ببری
                    یعنی اینکه دو طرف حرف رو باید دالر بزاری مثلا برای A1 می خوای ثابت بمونه می نویسی $A$
                    و بعد هم شماره همین

مثال

=SUM($H$2:$H$13) ooo

برای گذاشتن دالار هم کافیه که روی آن رنج که مکانما قرار داره F4 بزنی

و دوتا دالر هم داره که یکی برای ثایت کردن آن نسبت به پائین و بالا ثابت میشه و دومی هو برای چپ و راست
                    shamsololama@yahoo.com
                    09177733411

کامنت

• termal

• 2010/03/30
                      • 16

سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

با سلام به تمامی دوستان گرامی

با فرض اینکه در یک محیط اکسل که دو شیت بیشتر موجود نمی باشد .
                      به نام های شیت 1 و شیت 2

در شیت 1 من یکسری داده در به صورت ردیفی در یکی از ستون ها دارم !
                      می خواهم در شیت2 در یک سلول مشخص فقط با یکبار کلیک بر روی داده مورد نظر در شیت1 این داده در سلول مشخص شده واقع در شیت2 تایپ گردد .

لازم به ذکر است براحتی با دستور "=" می شود این کار را کرد اما من دنبال دستوری می گردم که براحتی و فقط با یک کلیک بر روی داده به طور خودکار در سلول مشخص شده در شیت بعدی تایپ گردد .

آیا دستوری دارید و یا ماکروی ؟

امیدوارم سوالم رو براحتی بیان کرده باشم و بتوانید به من کمک کنید .

Amir Daneshmandi
                      Civil Engineer

کامنت

• sh_amar

• 2010/10/06
                        • 168

سلام

اگر درست متوجه سئوالتون شده باشم با ترکیب توابع جستجو به این منظور می رسیم
                        شما لطف کنید فایل مورد نظرتون را بزارید تا روی آن براتون انجام دهم

در پناه حق
                        [b]The beginning , is the most important part of the work [/b]
                        [b]( آغاز هر كار مهمترين بخش آن است )[/b]

کامنت

• MEYTI

• 2010/11/11
                          • 362

با سلام
                          خدمت شما دوست عزیز
                          فایل پیوست
                          http://up98.org/upload/server1/01/j/gcv8yie6thqkuzmbxun5.xls
                          [B][COLOR=#000080]مهدی کریمی[/COLOR][/B]

کامنت

• esyoo

• 2010/03/09
                            • 151

سلام
                            دوستان اکسل 2010 خود به خود موقعی که اسکرول موس رو می چرخونم به جای اینکه صفحه رو بالا و پایین ببره داره زوم می کنه!
                            آیا در تنظیمات اکسل امکان همچین کاری هست؟
                            [CENTER][URL="http://www.office-learning.ir/"]وب سایت آموزشی آفیس[/URL]
                            [/CENTER]

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                              • 940

با درود فراوان

بله این کار رو هم میشه به صورتی انجام دادکه مثلا با کلیک کردن روی آن انجام شود و یا با راست کلیک کردن روی آن آیتم و یا اینکه مثلا یک کلید میانبر براش روی کیبرد تعریف کرد ولی اینکه هر سل جای مشخص نوشته شود این جای مشخص منظور شما کجای شیت دو هست مثلا اگر روی سل C10 در شیت یک کلیک کردیم جای مشخصی که فرمودین برای این سل درشیت دو کجاست و به چه تناسبی باید انتقال پیدا کند
                              shamsololama@yahoo.com
                              09177733411

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                                • 940

با درود فراوان

بله این کار رو هم میشه به صورتی انجام دادکه مثلا با کلیک کردن روی آن انجام شود و یا با راست کلیک کردن روی آن آیتم و یا اینکه مثلا یک کلید میانبر براش روی کیبرد تعریف کرد ولی اینکه هر سل جای مشخص نوشته شود این جای مشخص منظور شما کجای شیت دو هست مثلا اگر روی سل C10 در شیت یک کلیک کردیم جای مشخصی که فرمودین برای این سل درشیت دو کجاست و به چه تناسبی باید انتقال پیدا کند [hr]
                                نوشته اصلی توسط esyoo
                                سلام
                                دوستان اکسل 2010 خود به خود موقعی که اسکرول موس رو می چرخونم به جای اینکه صفحه رو بالا و پایین ببره داره زوم می کنه!
                                آیا در تنظیمات اکسل امکان همچین کاری هست؟
                                با درود فراوان

بله هم تو 2003 و هم ورژن بالاتر این امکان در آپشن اکسل وجود دارد

تو 2007 اکسل آپشن در قسمت Advanced تیک Zoom on roll را بزنید این عمل انجام میشود
                                shamsololama@yahoo.com
                                09177733411

کامنت

چند لحظه..