سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Assassin
    • 2014/02/12
    • 2

باسلام
    چطور میشه یک ستون را طوری تنظیم کرد که :

اگر مقدار شده درآمد باشد سلول از سمت راست مرتب شود (راست چین شود) و چنانچه هزینه باشد سلول چپ چین شود.ضمنا درآمدها با کد 1 و هزینه ها با کد 2 شروع می شوند.

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

نوشته اصلی توسط Assassin
      باسلام

اگر مقدار شده درآمد باشد سلول از سمت راست مرتب شود (راست چین شود) و چنانچه هزینه باشد سلول چپ چین شود.ضمنا درآمدها با کد 1 و هزینه ها با کد 2 شروع می شوند.
      شما ميتونيد از تابع if استفاده كنيد ، براي 2 تا سلول مثلا اگر هزينه بود ستون اول و اگر درآمد بود در ستون دوم اعمال گردد . لازم نيست هر دو را در يك سلول تعريف كنيد .
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط Assassin
        باسلام

با سلام
        اگر منظور شما صرفاً راست چین و چپ چین کردن اعداد است ( و نه محاسبه ) ، از فرمول زیر استفاده کنید در غیر اینصورت ، روش آقای misammisam ، روش خوبی است :
        کد HTML:
        =IF(LEFT(A1)="1";A1-(10^(LEN(A1)-1));(A1-(2*10^(LEN(A1)-1)))&" ")
        با سپاس
        ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• Assassin
          • 2014/02/12
          • 2

سلام
          منظورم دقیقا همان بود که شما اشاره کردید.

با تشکر

کامنت

• seminoo

• 2014/11/30
            • 11

با سلام من جدیدا به مشکلی برخوردم که برای مرتفع شدنش عجله دارم
            فرض کنید من 3 ستون مرتبت با هم دارم شامل 1000 ردیف و دو ستون مرتب با هم دیگر دارم شامل 600 ردیف ، به صورت ستون های a b c d e که ستون های a و d حاوی اطلاعاتی عددی میباشد تعدادی از اعداد ستون d در a مشترک میباشد حالا من میخواهم به صورتی ردیف های ستون a , d مرتب شوند که ردیف های مشابه و مثل هم روبروی یکدیگر قرار بگیرند ممنون میشم کمک کنید

کامنت

• Ali Parsaei
              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
              • 1521
              • 71.67

نوشته اصلی توسط seminoo
              با سلام من جدیدا به مشکلی برخوردم که برای مرتفع شدنش عجله دارم
              فرض کنید من 3 ستون مرتبت با هم دارم شامل 1000 ردیف و دو ستون مرتب با هم دیگر دارم شامل 600 ردیف ، به صورت ستون های a b c d e که ستون های a و d حاوی اطلاعاتی عددی میباشد تعدادی از اعداد ستون d در a مشترک میباشد حالا من میخواهم به صورتی ردیف های ستون a , d مرتب شوند که ردیف های مشابه و مثل هم روبروی یکدیگر قرار بگیرند ممنون میشم کمک کنید
              سوالتان دقيق مفهوم نيست! نمونه فايل مي توانيد ضميمه کنيد و توضيخات را داخل آن بدهيد؟
              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• seminoo

• 2014/11/30
                • 11

نوشته اصلی توسط علي پارسا
                سوالتان دقيق مفهوم نيست! نمونه فايل مي توانيد ضميمه کنيد و توضيخات را داخل آن بدهيد؟
                الان رنگی هم کردم که کاملا مشخص باشه ستون d , e رو از جای دیگه اینجا کپی کردم البته این فایل شامل چند هزار ردیف هست که من فقط چند ردیف اول رو ارسال کردم حالا اگر دقت کنید از ستون d e محصولات هم نامی هم در ستون a b قرار داره که میخوام موارد مشابه این ردیف ها دقیقا رو بروی هم قرار گیرند و جاهایی هم که محصول مشابهی وجود نداره جولوی اون ردیف خالی بمونه
                فایل های پیوست شده

کامنت

• seminoo

• 2014/11/30
                  • 11

نوشته اصلی توسط seminoo
                  الان رنگی هم کردم که کاملا مشخص باشه ستون d , e رو از جای دیگه اینجا کپی کردم البته این فایل شامل چند هزار ردیف هست که من فقط چند ردیف اول رو ارسال کردم حالا اگر دقت کنید از ستون d e محصولات هم نامی هم در ستون a b قرار داره که میخوام موارد مشابه این ردیف ها دقیقا رو بروی هم قرار گیرند و جاهایی هم که محصول مشابهی وجود نداره جولوی اون ردیف خالی بمونه
                  و در نهایت فایل ارسالی بالا یه شکل این فایل در بیاد
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                    • 4570
                    • 100.00

نوشته اصلی توسط seminoo
                    و در نهایت فایل ارسالی بالا یه شکل این فایل در بیاد
                    اميدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم
                    فایل های پیوست شده

کامنت

• seminoo

• 2014/11/30
                      • 11

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
                      اميدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم
                      ممنون تقریبا همین میخوام بشه البته من فایل دوم رو گذاشتم براتون که میخوام شبیه اون بشه ولی با این حال همین کار شما همه تقریبا 80% مشکل من رو حل میکنه فقط روش کار رو میشه توضیح بدید که چیکار کنم برای دونه به دونه سلول ها فرمول بنویسم که خیلی زیاد میشه !!! من در حدود چند هزار سلول دارم داخل فایل اصلی خودم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                        • 4570
                        • 100.00

نوشته اصلی توسط seminoo
                        ممنون تقریبا همین میخوام بشه البته من فایل دوم رو گذاشتم براتون که میخوام شبیه اون بشه ولی با این حال همین کار شما همه تقریبا 80% مشکل من رو حل میکنه فقط روش کار رو میشه توضیح بدید که چیکار کنم برای دونه به دونه سلول ها فرمول بنویسم که خیلی زیاد میشه !!! من در حدود چند هزار سلول دارم داخل فایل اصلی خودم
                        نه دوست عزيز شما ميتونين با fill formatting همه سلول ها رو در عرض چند ثانيه با اين فرمول ايجاد كنيد.
                        من كل كارهايي كه براي فايل شما انجام دادم رو براتون ميكشم كه متوجه بشيد.
                        Click image for larger version

Name:	2014-11-30_09-42-47.png
Views:	1
Size:	112.6 کیلو بایت
ID:	125016Click image for larger version

Name:	2014-11-30_09-47-39.png
Views:	1
Size:	86.9 کیلو بایت
ID:	125017

کامنت

• seminoo

• 2014/11/30
                          • 11

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
                          نه دوست عزيز شما ميتونين با fill formatting همه سلول ها رو در عرض چند ثانيه با اين فرمول ايجاد كنيد.
                          من كل كارهايي كه براي فايل شما انجام دادم رو براتون ميكشم كه متوجه بشيد.
                          [ATTACH=CONFIG]5107[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5108[/ATTACH]
                          خیلی خیلی ممنون

کامنت

• seminoo

• 2014/11/30
                            • 11

عزیز جان تو فایل اصلی انجام نمیشه یک ایمیل لطفا بدید فایل رو براتون ایمیل کنم اینجا هم نمیدونم چرا نمیشه اتچ کرد

کامنت

• seminoo

• 2014/11/30
                              • 11

اینم از فایل اصلی اون قسمتی که های لایت طوسی هستش میخوام بر طبق اون قسمتی که های لایت آبی هستش مرتب بشه ممنون یه بررسی کنید ببینید مشکل کجاست
                              فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                                • 4570
                                • 100.00

نوشته اصلی توسط seminoo
                                اینم از فایل اصلی اون قسمتی که های لایت طوسی هستش میخوام بر طبق اون قسمتی که های لایت آبی هستش مرتب بشه ممنون یه بررسی کنید ببینید مشکل کجاست
                                مشكلي نبود كه. خيلي راحت انجام شد. قسمت زرد رنگ جواب مورد نظرتون هست
                                فقط براي نمايش بهتر يك تابع ديگه بهش اضافه كردم كه در صورت ارور چيزي نمايش نده
                                فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..