آشنایی با اعضای محترم انجمن اکسل ایران

Collapse
این تاپیک یک تاپیک مهم است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts

• mani1019
    پاسخ داد
    محمد
    شامی
    ارومیه
    حسابداری
    لیسانس
    شهید شمسی پور
    کمک گرفتن از دوستان در مورد اکسل پیشرفته
    در مباحث اکسل در حسابداری
    همان مباحث مطرح در اکسل ونرم افزلرهای آن

Leave a comment:

• khakzad
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط ghoghnous

نام:محمد
    نام خانوادگی: قنبری
    شهر محل سکونت:تهران
    رشته تحصیلی:حسابداری
    آخرین مدرک :کاردانی-دانشجوی کارشناسی
    دانشگاه:شهید رجایی کاشان
    هدف از عضویت در انجمن:آشنایی بیشتر با نرم افزار اکسل
    در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید:تمام زمینه های این حیطه
    بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: کار با توابع

سلام دوست عزیز

خیلی خوش اومدید
    امیدواریم از دانسته های یکدیگر نهایت استفاده رو ببریم

موفق باشید

Leave a comment:

• ghoghnous
    پاسخ داد

نام:محمد
    نام خانوادگی: قنبری
    شهر محل سکونت:تهران
    آخرین مدرک :کاردانی-دانشجوی کارشناسی
    دانشگاه:شهید رجایی کاشان
    هدف از عضویت در انجمن:آشنایی بیشتر با نرم افزار اکسل
    در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید:تمام زمینه های این حیطه
    بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: کار با توابع

Leave a comment:

• abootorab
    پاسخ داد
    با درود فراوان خدمت تک تک دوستان
    عذرخواهی اولم بابت اینکه اگر جای نامناسبی بابت ایجاد پستم انتخاب نکردم
    و اما مهمتر عذرخواهی ام از تک تک دوستان و یاران که بی خبر و بی مقدمه به دلیل مشکلات کاری و مسافرت خارجه به صورت ناگهانی، مدت تقریبا طولانی سایت رو ترک نمودم، امیدوارم دوستان بنده رو به بزرگواری خودشون ببخشند. راستش کلی دلم واسه سایت و بچه های سایت تنگ شده بود که خوشبختانه این فرصت مجددا واسم به وجود اومد که از دانش مدیران و کلیه اعضای سایت نهایت بهره رو ببرم.
    در اینجا از همه دوستان به خصوص دوستانی که در پ.خ جویای حال و وضعیت بنده شدند تشکر ویژه دارم. امیدوارم موفق، سربلند و سرافراز باشین.

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط sabertb
    سلام
    بیش از یک سال است در انجمن کم نظیر اکسل ایران عضو هستم این تاپیک رو تازه دیدم گفتم یه بار مثل بقیه خودمو معرفی کنم .
    نام: صابر
    نام خانوادگی:طبیبی
    شهر محل سکونت: ساوه
    رشته تحصیلی: مهندسی صنایع
    آخرین مدرک : لیسانس
    دانشگاه: آزاد اسلامی ساوه
    هدف از عضویت در انجمن: کمک گرفتن از این انجمن برای افزایش بهره وری شرکت (با استفاده از راه اندازی سیستم های اطلاعاتی ، کنترل پروژه و کنترل تولید)
    در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: انتقال تجربیات کاری که از همین انجمن بدست آمده به دیگران
    بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: Vba
    از حضور شما خیلی خوشحالیم

Leave a comment:

• sabertb
    پاسخ داد
    سلام
    بیش از یک سال است در انجمن کم نظیر اکسل ایران عضو هستم این تاپیک رو تازه دیدم گفتم یه بار مثل بقیه خودمو معرفی کنم .
    نام: صابر
    نام خانوادگی:طبیبی
    شهر محل سکونت: ساوه
    رشته تحصیلی: مهندسی صنایع
    آخرین مدرک : لیسانس
    دانشگاه: آزاد اسلامی ساوه
    هدف از عضویت در انجمن: کمک گرفتن از این انجمن برای افزایش بهره وری شرکت (با استفاده از راه اندازی سیستم های اطلاعاتی ، کنترل پروژه و کنترل تولید)
    در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: انتقال تجربیات کاری که از همین انجمن بدست آمده به دیگران
    بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: Vba

Leave a comment:

• zahra2
    پاسخ داد
    خیلی ممنوم ، هم از خوشامد گویی شما وهم از راه اندازی چنین انجمنی
    انجمن که برای من مفید خواهد بود ؛ امیدوارم من هم برای انجمن مفید باشم

Leave a comment:

• mokaram
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط zahra2
    نام:زهرا
    نام خانوادگی:پورعبداله
    شهر محل سکونت:تبریز
    رشته تحصیلی:اقتصاد نظری
    آخرین مدرک :لیسانس
    دانشگاه:پیام نور
    هدف از عضویت در انجمن:یادگیری نکات جالب اکسل
    در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: امور مالی و حسابداری
    بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه:نکته ها و کاربرد هایی از اکسل که نمیشه تو کتابها پیدا کرد و یا اکثریت کسایی که اکسل بلدند ؛ اونارو نمیدونن

خیلی خوش آمدید امیدوارم در کنار هم بتونیم اکسل را خیلی جامع و کاربردی یاد بگیریم

Leave a comment:

• zahra2
    پاسخ داد
    نام:زهرا
    نام خانوادگی:پورعبداله
    شهر محل سکونت:تبریز
    رشته تحصیلی:اقتصاد نظری
    آخرین مدرک :لیسانس
    دانشگاه:پیام نور
    هدف از عضویت در انجمن:یادگیری نکات جالب اکسل
    در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: امور مالی و حسابداری
    بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه:نکته ها و کاربرد هایی از اکسل که نمیشه تو کتابها پیدا کرد و یا اکثریت کسایی که اکسل بلدند ؛ اونارو نمیدونن

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط shahrokhy
    با سلام به همه عزیزان اکسل دوست. اصلا فکر نمی کردم این همه اکسل باز حرفه ای وجود داشته باشه. واقعا از دیدن این سایت و این همه اکسل باز حرفه ای شوکه شدم. امیدوارم بتونم مفید باشم و البته خیلی خیلی نکات در اکسل هست که میخوام یاد بگیرم.
    نام: سید حامد
    نام خانوادگی: شاهرخی
    شهر محل سکونت: تهران
    رشته تحصیلی: الکترونیک، mba
    آخرین مدرک : فوق لیسانس
    دانشگاه: زنجان
    هدف از عضویت در انجمن: ارتقا دانش اکسل، کمک به افزایش دانش عموم افراد که نمی دانند اکسل چقدر مفید و پرکاربرد است.
    در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: شاید طراحی سوالات (البته من هنوز خیلی تازه واردم ولی تعدادی از سوالات مسابقه رو دیدم و خیلی کیف کردم) ، جواب دادن به سوالات خلاقانه اکسل، تهیه مطالب آموزشی برای مبتدیان اکسلی، به اشتراک گذاری تجربیات موفق بزرگ اکسلی (مثل مدیریت پروژه، تخمین هزینه پروژه، سیستم حسابداری کوچک و بزرگ و ...)
    بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: برنامه نویسی vba رو زیاد مسلط نیستم. برنامه نویسی و استفاده از دیتابیس ها

درود

خوشحالیم از حضور شما ، جالبه بگم تعداد زیادی از حرفه ای های انجمن از طریق همین انجمن به جمع حرفه ای ها پیوستن

Leave a comment:

• Ali Parsaei
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط shahrokhy
    با سلام به همه عزیزان اکسل دوست. اصلا فکر نمی کردم این همه اکسل باز حرفه ای وجود داشته باشه. واقعا از دیدن این سایت و این همه اکسل باز حرفه ای شوکه شدم. امیدوارم بتونم مفید باشم و البته خیلی خیلی نکات در اکسل هست که میخوام یاد بگیرم.
    هدف از عضویت در انجمن: ارتقا دانش اکسل، کمک به افزایش دانش عموم افراد که نمی دانند اکسل چقدر مفید و پرکاربرد است.
    در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: شاید طراحی سوالات (البته من هنوز خیلی تازه واردم ولی تعدادی از سوالات مسابقه رو دیدم و خیلی کیف کردم) ، جواب دادن به سوالات خلاقانه اکسل، تهیه مطالب آموزشی برای مبتدیان اکسلی، به اشتراک گذاری تجربیات موفق بزرگ اکسلی (مثل مدیریت پروژه، تخمین هزینه پروژه، سیستم حسابداری کوچک و بزرگ و ...)
    بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: برنامه نویسی vba رو زیاد مسلط نیستم. برنامه نویسی و استفاده از دیتابیس ها

سلام،
    همکاري با جنابعالي مايه افتخار ما خواهد بود.
    ورودتان به سايت را خوش آمد مي گويم، اميدوارم بتوانيم از دانش و تجربيات شما بهره مند شويم.
    :53:

Leave a comment:

• shahrokhy
    پاسخ داد

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط growing
    پدرام
    کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات
    تهران
    عضو جدیدم
    خوش امدید به انجمن امیدوارم از دانش شما بهره ببریم

Leave a comment:

• growing
    پاسخ داد
    پدرام
    کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات
    تهران
    عضو جدیدم

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط سید عباس
    [سید عباس
    در این تایپیک برای آشنایی بیشتر دوستان با هم می تونید خودتون رو به شرح زیر معرفی کنید:

نام:سید عباس
    نام خانوادگی:مرادمند
    شهر محل سکونت:کیش
    آخرین مدرک :کارشناسی
    دانشگاه:آزاد مشهد
    هدف از عضویت در انجمن:آشنایی هر چه بیشتر با دنیای اکسل
    در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید:
    بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه:برنامه نویسی

[/QUOTE]

خوش اومدی دوست گرامی امیدوارم که از محیط انجمن حداکثر استفاده و بهره رو کسب کنید

Leave a comment:

چند لحظه..