نام: علی
نام خانوادگی: حنفی
شهر محل سکونت: تهران
رشته تحصیلی: کامپیوتر
آخرین مدرک : فوق دیپلم
دانشگاه: فنی و مهندسی شهید بابایی قزوین
هدف از عضویت در انجمن: یادگیری نرم افزار فوق العاده اکسل
در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: بنده فعلا در حد شاگرد در خدمت اساتید هستیم
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: یادگیری توابع و برنامه نویسی در اکسل و ارتباط با اکسس از طریق اکسل
نام: علی
نام خانوادگی: حنفی
رشته تحصیلی: کامپیوتر
آخرین مدرک : فوق دیپلم
دانشگاه: فنی و مهندسی شهید بابایی قزوین
هدف از عضویت در انجمن: یادگیری نرم افزار فوق العاده اکسل
در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: بنده فعلا در حد شاگرد در خدمت اساتید هستیم
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: یادگیری توابع و برنامه نویسی در اکسل و ارتباط با اکسس از طریق اکسل
شهر محل سکونت: عالم مثال رشته تحصیلی:حسابداری آخرین مدرک :لیسانس
دانشگاه:پیام نور هدف از عضویت در انجمن: بلکه چیزی بفهمم از این اکسل در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: فعلا کارآموز هستم بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: کار با توابع - کار با vba - گزارش گیری
خوش آمدید دوست عزیز
با پیگیری مطالب انجمن و کمی سعی و تلاش یکی از حرفه ای های اکسل خواهید شد
شهر محل سکونت: عالم مثال رشته تحصیلی:حسابداری آخرین مدرک :لیسانس
دانشگاه:پیام نور هدف از عضویت در انجمن: بلکه چیزی بفهمم از این اکسل در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: فعلا کارآموز هستم بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: کار با توابع - کار با vba - گزارش گیری
نام:سید علیرضا
نام خانوادگی:فاطمی
رشته تحصیلی:نرم افزار
آخرین مدرک :کاردانی
دانشگاه:علمی کاربردی
هدف از عضویت در انجمن: بالا بردن توانایی ها در زمینه اکسل و تقویت VBA
در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: من بیشتر درس پس میدم اگر هم کاری از دستم بر بیاد در خدمتم
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: برنامه نویسی vba,اکسل و بانک اطلاعاتی، اکسل تحت شبکه چندکاربره
نام : ساناز
نام خانوادگی : ...
شهر محل سکونت : کارمانیـا
رشته تحصیلی :معماری
آخرین مدرک : لیسانس
هدف از عضویت در انجمن : امیر دعوتم کرد واسه طراحی لوگو من اصلا نمی دونم اکسل چیه در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید : اسپم
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه : ایزن بالایی
Leave a comment: