آشنایی با اعضای محترم انجمن اکسل ایران
Collapse
این تاپیک یک تاپیک مهم است.
X
X
-
به به
نام:ناصر
نام خانوادگی:محمدی
شهر محل سکونت:قم
رشته تحصیلی:حسابداری
آخرین مدرک :لیسانس
دانشگاه:آزاد قم
هدف از عضویت در انجمن:یادگیری بیشتر برنامه زیبا وکارآمد اکسل
در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید:فعلا اطلاعاتم جزئیه
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه:همش خوبه
امیر آقا اینو برا جامع تر شدن نوشتم
خيلي خوش اومدين دوستان
ماشالله جمع حسابدارامون تاره جور ميشه
دستت درد نكنه ناصر جان جامع ترش كردي
Leave a comment:
-
نام:ناصر
نام خانوادگی:محمدی
شهر محل سکونت:قم
رشته تحصیلی:حسابداری
آخرین مدرک :لیسانس
دانشگاه:آزاد قم
هدف از عضویت در انجمن:یادگیری بیشتر برنامه زیبا وکارآمد اکسل
در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید:فعلا اطلاعاتم جزئیه
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه:همش خوبه
امیر آقا اینو برا جامع تر شدن نوشتم
Last edited by naser mohammadi; 2014/05/13, 14:35.Leave a comment:
-
-
نام: همایون
نام خانوادگی: حری
شهر محل سکونت: تهران
رشته تحصیلی: مهندسی کشاورزی
آخرین مدرک : کارشناسی
دانشگاه: آزاد ورامین
هدف از عضویت در انجمن: بالا رفتن تجربیات اکسلی
در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: بانک اطلاعاتی با اکسل و vba
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: مطالب vba و بانک اطلاعاتی و برنامه های بزرگ با اکسلLeave a comment:
-
-
ضمن خوش آمد گویی به آقا مهدی
ظاهرا آقا میثم تهدیدش را مبنی بر آوردن رفقاش جدی کرده :eyer3:Leave a comment:
-
منم مهدي هستم ليسانس حسابداري
تخصصم هم در خوردن چاي و دستور دادن به ميثم جهت انجام درسته كارها هستش :yaoming:Leave a comment:
-
سلام آقا جواداول به نام خدا
دوم سلام به همه دوستان
سوم اینکه
نام بنده: جواد
نام خانوادگی: سرگزی
شهر محل سکونت: مشهد
رشته تحصیلی: حسابداری
دانشگاه: علمی کاربردی
هدف از عضویت در انجمن: استفاده از تجربیات اساتید و دیگر دوستان
در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: در زمینه پروژه های حسابداری بهای تمام شده و بودجه نویسی (البته به کمک برنامه اکسل و صد البته فرموله و فلیکسیبل
)
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: مطمئن باشید مطالبی که در قالب موضوعات نرم افزار اکسل و توابع آن در انجمنها مطرح میشه برای همه مفیده ..... شاید یک موضوع برای اساتید خیلی پیش پا افتاده باشه ولی برای دیگر دوستان مثل من شاید اولین تجربه باشه . البته باید از صبر اساتید نیز تشکر کرد . مطلب بعد اینکه من معتقدم نرم افزاراکسل مثل یک جعبه جادو می ماند که با ترکیب توابع مختلف نتایج مختلف آدم میگیره و واقعا دست پخت گروه مایکروسافت خوردن داره و درآخر تقاضایی دارم از دوستان اگر help توابع اکسل را کسی بصورت ترجمه شده داره برای دیگر دوستان به اشتراک بگذاره ........خیلی خیلی از سایت تون متشکرم . با اینکه ار نظر خیلیها استاد اکسلم ولی در برابر اساتید این سایت شاگردی هم نمیتونم بکنم . (( همیشه یادتون باشه که خدا منبع خوبی هاست . اگر حالمون خوب نیست شاید از خدا دور شدیم !؟!؟!؟ ))
منم خوشحالم كه يك حسابدار به اين انجمن اضافه شد ، مخصوصا كه گفتيد تخصص در بودجه نويسي و بهاي تمام شده داريد ( كه من هميشه در اين مورد مشكلها داشتم ) . اميدوارم در آينده بتونم از راهنماييهاي تخصصي شما استفاده بكنم .
اينم بگما ، اينطور نميشه كه هر چي بچه محل مشهديه جمع بشه اينجا ، اخطار ميدم اگه تعدادتون زياد بشه منم ميرم بچه محلامو ميارم ، بعد بيا و درستش كن .
agB:
Leave a comment:
-
خیلی خیلی خوش اومدی به انجمن ما آقا جواداول به نام خدا
دوم سلام به همه دوستان
سوم اینکه
در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: در زمینه پروژه های حسابداری بهای تمام شده و بودجه نویسی (البته به کمک برنامه اکسل و صد البته فرموله و فلیکسیبل
)
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: مطمئن باشید مطالبی که در قالب موضوعات نرم افزار اکسل و توابع آن در انجمنها مطرح میشه برای همه مفیده ..... شاید یک موضوع برای اساتید خیلی پیش پا افتاده باشه ولی برای دیگر دوستان مثل من شاید اولین تجربه باشه . البته باید از صبر اساتید نیز تشکر کرد . مطلب بعد اینکه من معتقدم نرم افزاراکسل مثل یک جعبه جادو می ماند که با ترکیب توابع مختلف نتایج مختلف آدم میگیره و واقعا دست پخت گروه مایکروسافت خوردن داره و درآخر تقاضایی دارم از دوستان اگر help توابع اکسل را کسی بصورت ترجمه شده داره برای دیگر دوستان به اشتراک بگذاره ........خیلی خیلی از سایت تون متشکرم . با اینکه ار نظر خیلیها استاد اکسلم ولی در برابر اساتید این سایت شاگردی هم نمیتونم بکنم . (( همیشه یادتون باشه که خدا منبع خوبی هاست . اگر حالمون خوب نیست شاید از خدا دور شدیم !؟!؟!؟ ))
بسیار عالی که استاد اکسلی مثل شما به جمع ما اضافه شده
مدیریت این انجمن هم بیشتر با دوستان مشهدی است و انشالله که با حضورتون بتونیم بیشتر از توانایی شما در انجمن استفاده کنیدLeave a comment:
-
اول به نام خدا
دوم سلام به همه دوستان
سوم اینکه
)
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: مطمئن باشید مطالبی که در قالب موضوعات نرم افزار اکسل و توابع آن در انجمنها مطرح میشه برای همه مفیده ..... شاید یک موضوع برای اساتید خیلی پیش پا افتاده باشه ولی برای دیگر دوستان مثل من شاید اولین تجربه باشه . البته باید از صبر اساتید نیز تشکر کرد . مطلب بعد اینکه من معتقدم نرم افزاراکسل مثل یک جعبه جادو می ماند که با ترکیب توابع مختلف نتایج مختلف آدم میگیره و واقعا دست پخت گروه مایکروسافت خوردن داره و درآخر تقاضایی دارم از دوستان اگر help توابع اکسل را کسی بصورت ترجمه شده داره برای دیگر دوستان به اشتراک بگذاره ........خیلی خیلی از سایت تون متشکرم . با اینکه ار نظر خیلیها استاد اکسلم ولی در برابر اساتید این سایت شاگردی هم نمیتونم بکنم . (( همیشه یادتون باشه که خدا منبع خوبی هاست . اگر حالمون خوب نیست شاید از خدا دور شدیم !؟!؟!؟ ))Leave a comment:
-
خوش آمدی شاهین جاننام: شاهین
نام خانوادگی: دانشمند
شهر محل سکونت: ارومیه
رشته تحصیلی: مهندسی صنایع -تکنولوژی صنعتی
دانشگاه: تبریز
هدف از عضویت در انجمن: استفاده از تجربه ی اساتید در رابطه با برنامه اکسل
در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: فکر نمیکنم اونقدری سوادشو داشته باشم تا بتونم کمک کنم،ولی هرکاری بتونم انجام میدم حتما
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: اگر ممکن هستش بیشتر راجع به اکسل و مهندسی صنایع بحث های پایه ای تر بشه . الان یه حالت گنگی وجود داره که من تازه کار اصلا نمیدونم چه کار باید بکنم.
ممنونم
انشالله تو این انجمن به خواستت که حرفه ای شدن در اکسله برسی
اما یک توصیه هم از من به عنوان کسی که 6 سال تو مهندسی صنایع سابقه کار داره اکسل برای مهندس صنایع از نون شب هم واجبتره پس یادش بگیر
Leave a comment:
-
نام: شاهین
نام خانوادگی: دانشمند
شهر محل سکونت: ارومیه
رشته تحصیلی: مهندسی صنایع -تکنولوژی صنعتی
دانشگاه: تبریز
هدف از عضویت در انجمن: استفاده از تجربه ی اساتید در رابطه با برنامه اکسل
در چه زمینه ای می تونید با انجمن همکاری کنید: فکر نمیکنم اونقدری سوادشو داشته باشم تا بتونم کمک کنم،ولی هرکاری بتونم انجام میدم حتما
بیشتر چه مباحثی در انجمن مطرح بشه: اگر ممکن هستش بیشتر راجع به اکسل و مهندسی صنایع بحث های پایه ای تر بشه . الان یه حالت گنگی وجود داره که من تازه کار اصلا نمیدونم چه کار باید بکنم.
ممنونم
Leave a comment:
Leave a comment: