رتبه انجمن اکسل ایران در الکسا
Collapse
این تاپیک یک تاپیک مهم است.
X
X
-
-
کامنت
-
ate:
و تشکر ویژه و ویژه تر از امیر و مهدی دوستای گل و گلاب خودم:heart:[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]کامنت
-
Global Rank
214,126 68,519
Rank in Iran
3,973
اینم رتبه انجمن در روز پدر که خیلی داره خوب پیش میره
اما بچه ها فکر کردین تو این 2 هفته چقدر خوب رتبه انجمن ارتقا داشته؟به دلایلشم فکر کردین!!!
آقا یکی از دلایلاش غیبت 2 هفته ای حسام بحرانی نبوده؟چون داداش همین نبوده؟مرگ من دروغ میگم؟:bleh:[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]کامنت
-
چقدر خوبه با نبودنمون هم باعث پیشرفت سایت بشیم !!!اینو میگن " غیبت مؤثر " !!! :bleh:
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
Global Rank
214,126 68,519
Rank in Iran
3,973
اینم رتبه انجمن در روز پدر که خیلی داره خوب پیش میره
اما بچه ها فکر کردین تو این 2 هفته چقدر خوب رتبه انجمن ارتقا داشته؟به دلایلشم فکر کردین!!!
آقا یکی از دلایلاش غیبت 2 هفته ای حسام بحرانی نبوده؟چون داداش همین نبوده؟مرگ من دروغ میگم؟:bleh:
البته باید بگم رتبه فعلی مون خیلی شکننده هس این یعنی نیازه بیش از پیش تلاش کنیم ، ببینم تا آخر خرداد میریم زیر 3000 یا نه[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
رتبه انجمن در تاریخ 93/02/29
Global Rank
217,410 53,010
Rank in Iran
4,088
علی رغم پیشرفتی که تا اواسط اردیبهشت داشتیم در هفته اخیر افت داشتیم و دلیل عمدش اینه که یکی دو نفر که جهت تبیلغ انجمن و معرفی سایت فعالیت می کردند این فعالیت رو متوقف کردند ، این نشون میده اگر این چند نفر هم نباشند انجمن برمیگرده به همون روال سابق و این اصلا خوب نیست ، قائم به فرد بودن بزرگترین تهدید برای از هم پاشیدن سازمان هاست ، امیدوارم به شرایطی برسیم که نبودن یک یا دونفر از اعضا منجر نشه به رکود انجمن و تنها همکاری و همراهی کسانی که نسبت به این انجمن احساس علاقه ای دارند منجر به این امر خواهد شد[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
کامنت