رتبه انجمن اکسل ایران در الکسا
Collapse
این تاپیک یک تاپیک مهم است.
X
X
-
-
کامنت
-
واقعا جای تبریک داره به تمام دوستان عزیز انجمن
ate:
و تشکر ویژه و ویژه تر از امیر و مهدی دوستای گل و گلاب خودم:heart:[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]کامنت
-
Global Rank
214,126 68,519
Rank in Iran
3,973
اینم رتبه انجمن در روز پدر که خیلی داره خوب پیش میره
اما بچه ها فکر کردین تو این 2 هفته چقدر خوب رتبه انجمن ارتقا داشته؟به دلایلشم فکر کردین!!!
آقا یکی از دلایلاش غیبت 2 هفته ای حسام بحرانی نبوده؟چون داداش همین نبوده؟مرگ من دروغ میگم؟:bleh:[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]کامنت
-
چقدر خوبه با نبودنمون هم باعث پیشرفت سایت بشیم !!!
اینو میگن " غیبت مؤثر " !!! :bleh:
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
تا حالا به این موضوع فک نکرده بودم بهنام به نظر منطقی می رسهGlobal Rank
214,126 68,519
Rank in Iran
3,973
اینم رتبه انجمن در روز پدر که خیلی داره خوب پیش میره
اما بچه ها فکر کردین تو این 2 هفته چقدر خوب رتبه انجمن ارتقا داشته؟به دلایلشم فکر کردین!!!
آقا یکی از دلایلاش غیبت 2 هفته ای حسام بحرانی نبوده؟چون داداش همین نبوده؟مرگ من دروغ میگم؟:bleh:
البته باید بگم رتبه فعلی مون خیلی شکننده هس این یعنی نیازه بیش از پیش تلاش کنیم ، ببینم تا آخر خرداد میریم زیر 3000 یا نه
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
رتبه انجمن در تاریخ 93/02/29
Global Rank
217,410 53,010
Rank in Iran
4,088
علی رغم پیشرفتی که تا اواسط اردیبهشت داشتیم در هفته اخیر افت داشتیم و دلیل عمدش اینه که یکی دو نفر که جهت تبیلغ انجمن و معرفی سایت فعالیت می کردند این فعالیت رو متوقف کردند ، این نشون میده اگر این چند نفر هم نباشند انجمن برمیگرده به همون روال سابق و این اصلا خوب نیست ، قائم به فرد بودن بزرگترین تهدید برای از هم پاشیدن سازمان هاست ، امیدوارم به شرایطی برسیم که نبودن یک یا دونفر از اعضا منجر نشه به رکود انجمن و تنها همکاری و همراهی کسانی که نسبت به این انجمن احساس علاقه ای دارند منجر به این امر خواهد شد[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت

کامنت