فایل مدیریت عکاسی در اکسل
Collapse
X
-
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER] -
C40.xlsxC40.rarمن تو فایل اکسلم یه"نام ایستگاه "دارم . یه دونه هم "نزدیکترین قریه "دارم .یه دونه هم" ایستگاه قراولروی"دارم . داده هایی که بهشون دادم به ترتیب c40 , اوج و c12 هست . اینا اسم عکس ها هست . من تعداد عکسام زیاد هست . میخام اسم هر عکسی رو که به این سل ها میدم . عکسشون رو بزاره جای عکس ها .
کامنت
-
ساخت لیست های حرفه ای در اکسل
[ATTACH=CONFIG]17449[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17450[/ATTACH][ATTACH]17451[/ATTACH][ATTACH]17452[/ATTACH]
من تو فایل اکسلم یه"نام ایستگاه "دارم . یه دونه هم "نزدیکترین قریه "دارم .یه دونه هم" ایستگاه قراولروی"دارم . داده هایی که بهشون دادم به ترتیب c40 , اوج و c12 هست . اینا اسم عکس ها هست . من تعداد عکسام زیاد هست . میخام اسم هر عکسی رو که به این سل ها میدم . عکسشون رو بزاره جای عکس ها .
ساخت لیست های حرفه ای در اکسل
موفق باشید.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت
-
کامنت
-
مثل اینکه کسی به داد ما نمی رسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی هست که بتونه برنامه نویسی در اکسل رو به صورت کامل اموزش بده یا در صورت وجود جزوه ، جزوه بفرسته ؟کامنت
-
-
خیلی ممنون و متشکر از فایلی که گذاشتین. فقط من یه سوال دیگه هم داشتم . من میخاستم فایلم یه طوری باشه که وقتی اسم عکس انتخاب میشه . خودش عکس رو از توی پوشه من برداره و نیازی نباشه که من عکسارو قبلش تو اکسل بزارم . چون عکسای من همه یه جا اماده نیستن .و هر هفته به تعدادشون افزوده میشه . همچین چیزیی آیا ممکنه؟فکر کنم باید برنامه نوشته بشه براش ولی من بلد نیستم .کامنت
-
خیلی ممنون و متشکر از فایلی که گذاشتین. فقط من یه سوال دیگه هم داشتم . من میخاستم فایلم یه طوری باشه که وقتی اسم عکس انتخاب میشه . خودش عکس رو از توی پوشه من برداره و نیازی نباشه که من عکسارو قبلش تو اکسل بزارم . چون عکسای من همه یه جا اماده نیستن .و هر هفته به تعدادشون افزوده میشه . همچین چیزیی آیا ممکنه؟فکر کنم باید برنامه نوشته بشه براش ولی من بلد نیستم .کامنت
-
فایل زیر را ملاحظه کنیدفایل های پیوست شده[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
-
سلام
این خطا به این دلیل بوجود آمده که فایل رو از حالت فشرده خارج نکردید.
اگر فایل رو Extract کنید ، فایل اکسل و پوشه ی عکس ها درون یک فولدر قرار میگیره و می تونید کدهای آقای مکرم را مشاهده کنید.
موفق باشید.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[/CENTER]کامنت
-
ممنون از همه کسانی که به سوالات پاسخ میدن . واقعا خیلی عالی و با حوصله جواب میدید. دستتون درد نکنه.
من میخام یه فایل براتون بفرستم ولی حجم فایلم زیاد هست در این مورد هم لطفا راهنمایی بفرمایید . بازم متشکر .کامنت
-
من میخام فایلی رو که دارم روش کار میکنم براتون بفرستم تا بهتر بتونم توضیح بدم که چی مد نظرم هست یه فایل اکسل با چند تا عکس توی یک پوشه هست که فشرده شده ولی حجمش 13 مگ هست ولی من چون چند فایل از قبل فرستادم . این فایل رو نمیتونم بفرستم .کامنت
کامنت