فایل مدیریت عکاسی در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط مریم کاظمی
    ممنون .فایل رو دیدم . ولی مشکل من با این فایل حل نشد . من یک فایل اکسل دارم . که توش جای سه تا عکس هست. وعکسم هم تو یه پوشه هست . میخام این فایل خودش بره از تو پوشه عکسارو برداره با یه دستور که من بلد نیستم بنویسم .یا بایه ماکرو .امکانش هست من فایلها و عکسارو برای شما بفرستم تا کمکم کنید؟
    درصورت تمایل می تونید بفرستید تا من و دوستانم بررسی کنیم.
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
      • 34
      • 10.00

Click image for larger version

Name:	avj.jpg
Views:	1
Size:	503.3 کیلو بایت
ID:	134481Click image for larger version

Name:	C12-C40.jpg
Views:	1
Size:	181.3 کیلو بایت
ID:	134482C40.xlsxC40.rarمن تو فایل اکسلم یه"نام ایستگاه "دارم . یه دونه هم "نزدیکترین قریه "دارم .یه دونه هم" ایستگاه قراولروی"دارم . داده هایی که بهشون دادم به ترتیب c40 , اوج و c12 هست . اینا اسم عکس ها هست . من تعداد عکسام زیاد هست . میخام اسم هر عکسی رو که به این سل ها میدم . عکسشون رو بزاره جای عکس ها .

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

ساخت لیست های حرفه ای در اکسل

[ATTACH=CONFIG]17449[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17450[/ATTACH][ATTACH]17451[/ATTACH][ATTACH]17452[/ATTACH]

من تو فایل اکسلم یه"نام ایستگاه "دارم . یه دونه هم "نزدیکترین قریه "دارم .یه دونه هم" ایستگاه قراولروی"دارم . داده هایی که بهشون دادم به ترتیب c40 , اوج و c12 هست . اینا اسم عکس ها هست . من تعداد عکسام زیاد هست . میخام اسم هر عکسی رو که به این سل ها میدم . عکسشون رو بزاره جای عکس ها .
        برای شروع پیشنهاد می کنم این مطلب رو دنبال کنید :

موفق باشید.
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
          • 34
          • 10.00

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی

موفق باشید.
          ممنون دستتون درد نکنه . فقط یه سوال داشتم . قسمت عکس رو نفهمیدم . چه طوری باید عکسارو بزارم ؟

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
            • 34
            • 10.00

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی

موفق باشید.
            لطفا کمکم کنید تا یاد بگیرم چه طور عکسارو بزارم توی اکسل مثل فایل بالا

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
              • 34
              • 10.00

مثل اینکه کسی به داد ما نمی رسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              کسی هست که بتونه برنامه نویسی در اکسل رو به صورت کامل اموزش بده یا در صورت وجود جزوه ، جزوه بفرسته ؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                • 4598
                • 100.00

سلام دوست عزيز

اين ويدئو رو ملاحظه بفرماييد

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
                  • 34
                  • 10.00

خیلی ممنون و متشکر از فایلی که گذاشتین. فقط من یه سوال دیگه هم داشتم . من میخاستم فایلم یه طوری باشه که وقتی اسم عکس انتخاب میشه . خودش عکس رو از توی پوشه من برداره و نیازی نباشه که من عکسارو قبلش تو اکسل بزارم . چون عکسای من همه یه جا اماده نیستن .و هر هفته به تعدادشون افزوده میشه . همچین چیزیی آیا ممکنه؟فکر کنم باید برنامه نوشته بشه براش ولی من بلد نیستم .

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
                    • 34
                    • 10.00

خیلی ممنون و متشکر از فایلی که گذاشتین. فقط من یه سوال دیگه هم داشتم . من میخاستم فایلم یه طوری باشه که وقتی اسم عکس انتخاب میشه . خودش عکس رو از توی پوشه من برداره و نیازی نباشه که من عکسارو قبلش تو اکسل بزارم . چون عکسای من همه یه جا اماده نیستن .و هر هفته به تعدادشون افزوده میشه . همچین چیزیی آیا ممکنه؟فکر کنم باید برنامه نوشته بشه براش ولی من بلد نیستم .

کامنت

• mokaram
                      مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                      • 1805
                      • 74.00

فایل زیر را ملاحظه کنید
                      فایل های پیوست شده
                      [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                      [/CENTER]

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
                        • 34
                        • 10.00

ممنون . وقتی میخام فرم رو اجرا کنم . یه پیغام میده که path not found

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                          • 2065
                          • 72.00

ممنون . وقتی میخام فرم رو اجرا کنم . یه پیغام میده که path not found
                          سلام
                          این خطا به این دلیل بوجود آمده که فایل رو از حالت فشرده خارج نکردید.

اگر فایل رو
                          Extract کنید ، فایل اکسل و پوشه ی عکس ها درون یک فولدر قرار میگیره و می تونید کدهای آقای مکرم را مشاهده کنید.
                          موفق باشید.
                          [/FONT][/B][/CENTER]
                          [/CENTER]

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
                            • 34
                            • 10.00

ممنون از همه کسانی که به سوالات پاسخ میدن . واقعا خیلی عالی و با حوصله جواب میدید. دستتون درد نکنه.
                            من میخام یه فایل براتون بفرستم ولی حجم فایلم زیاد هست در این مورد هم لطفا راهنمایی بفرمایید . بازم متشکر .

کامنت

• mokaram
                              مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                              • 1805
                              • 74.00

بفرمایید که هدفتون از ارسال فایل حجیم چیه تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
                              [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                              [/CENTER]

کامنت

• مریم کاظمی

• 2014/12/12
                                • 34
                                • 10.00

من میخام فایلی رو که دارم روش کار میکنم براتون بفرستم تا بهتر بتونم توضیح بدم که چی مد نظرم هست یه فایل اکسل با چند تا عکس توی یک پوشه هست که فشرده شده ولی حجمش 13 مگ هست ولی من چون چند فایل از قبل فرستادم . این فایل رو نمیتونم بفرستم .

کامنت

چند لحظه..