من تازه عضو شدم اگه امکان داره یک فایل اکسل پیوست کرده ام تمام مشکلات را داخل این فایل اکسل نوشتم لطف کنید مطالعه کنید و کمکم کنید شاید برای شما نیز مطلب جالب و تازه ای باشد .فرمول.xlsx
استفاده از تابع quotient در مورد زمان
Collapse
X
-
سلام
خوش آمدین به سایت ما
دوست عزیز اون فرمول if که شما نوشتین درست نیست،چون اونجور که نوشتین همیشه همون مورد اول درسته و 1 میزاره و به بررسی موارد دیگه نمیره،دقت کنین تو فرمولتون،نوشتین هرگاه بزرگتر از 8:30 بود آنگاه 1،خب 17 هم بزرگتر از 8:30 است،پس باز هم 1 و ....[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER] -
فایل ضمیمه رو ببینیدفایل های پیوست شده[CENTER][COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
No [COLOR=#32CD32][B]LION's [/B][/COLOR]roar ruins my hut, I afraid of [COLOR=#ff0000][B]TERMITE's [/B][/COLOR]silence
[COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
[/CENTER]کامنت
-
سلام
شما باید از ترکیب if , and استفاده کنید
تا جایی که شما فرمول رو رفتید تابع به این صورت میشه :
برای ادامه هم تا جایی که مد نظرتون باشه باید فرمول رو با همین if , and ادامه بدیدکد:=IF(AND(E11>=TIME(8;30;0);E11<TIME(17;0;0));1;IF(E11>=TIME(17;0;0);2))
فایل های پیوست شدهLast edited by hoosein62; 2013/12/03, 11:04.کامنت
-
سلام مجدد
شرمنده خیلی اذیت کردم شمارو فایل رو پیوست کردم و توضیحات کامل رو دادم . بازم یک دنیا ممنونفایل های پیوست شدهکامنت
-
بله ممنون . می شه لطف کنید جواب صحیح رو بگید این فرمول بنده است بپیوست.فایل های پیوست شدهکامنت
-
آقا بخدا نمی شه شما یک فرمول کامل بنویسید که تا مرحله 5 این فرمول بره من امتحان کردم دو تا if بیشتر نمی تونم بزارم خوب بلد نیستم چه کار کنم سرطان که نیست خوب میشم
این فرمول بنده است IF(E11<=TIME(8;30;0);1;IF(E11>=TIME(17;0;0);2;1 شما 3 تا if دیگه اضافه کنید خدا ازتون راضی باشه .کامنت
-
دوست عزیز اصلا شما if متداخل لازم نداری با استفاده از تابع QUOTIENT به خواستت میرسی
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
فايل پيوست هم به كمك تابع int*و هم تابع quotientفایل های پیوست شدهکامنت

کامنت