دستور اضافه شدن یک شیت خاص با اضافه شدن یک سطر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali65e

• 2013/12/14
    • 120
    • 5.00

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
    سلام دوست عزيز
    اين كار شدنيه ولي توصيه ميكنم همچين كاري نكنين. چون اگه اين رو تغيير بدين بعد مجبورين همه كدهاتون رو تغيير بدين
    بچه ها رو كلاس بندي كنيد خب. هر كلاس مثلا ده بيست نفر باشن. يعني تو هر فايل ده بيست نفر فقط باشن. اگه براي هر كسي يك فايل بسازين بعد براي باز كردن و نمره دادن و ... به مشكل ميخورين.
    بله درسته فرمایشتون امیر آقا.ولی چاره ای دیگه فکر نکنم داشته باشم. امیر آقا حجم فایلم با 12 دانش آموز حدودا 7 مگ شده .!!!.امیر آقا اگه توو اکسس طراحی بشه این نرم افزار ،باز هم احتمال داره مشکل سنگینی فایل ایجاد بشه ؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

نوشته اصلی توسط ali65e
      بله درسته فرمایشتون امیر آقا.ولی چاره ای دیگه فکر نکنم داشته باشم. امیر آقا حجم فایلم با 12 دانش آموز حدودا 7 مگ شده .!!!.امیر آقا اگه توو اکسس طراحی بشه این نرم افزار ،باز هم احتمال داره مشکل سنگینی فایل ایجاد بشه ؟

با دوازده دانش آموز نبايد انقدر حجم بره بالا. احتمالا مشكل از شيت 20 هست.
      اين كاري كه ميكنم انجام بدين:
      وارد شيت 20 بشين. سلول a1. حالا دكمه هاي تركيبي ctrl+end رو بزنين. اينو بهم بگين كه رو چه سلولي قرار ميگيره

در مورد اكسس هم بگم كه با اكسس حجم انقدر افزايش پيدا نميكنه ولي طراحيش براي كسي كه تا حالا اكسس كار نكرده يا كم كار كرده يكم مشكله

کامنت

• ali65e

• 2013/12/14
        • 120
        • 5.00

با دوازده دانش آموز نبايد انقدر حجم بره بالا. احتمالا مشكل از شيت 20 هست.
        اين كاري كه ميكنم انجام بدين:
        وارد شيت 20 بشين. سلول a1. حالا دكمه هاي تركيبي ctrl+end رو بزنين. اينو بهم بگين كه رو چه سلولي قرار ميگيره

در مورد اكسس هم بگم كه با اكسس حجم انقدر افزايش پيدا نميكنه ولي طراحيش براي كسي كه تا حالا اكسس كار نكرده يا كم كار كرده يكم مشكله
        امیر آقا سلولی که نشون میده Qdj2767 هست

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

نوشته اصلی توسط ali65e
          امیر آقا سلولی که نشون میده Qdj2767 هست
          پس مشكل از همونه.
          شما بايد شيت 20 رو اصلاح كنيد. اون قسمت هايي كه لازم دارين رو تو يك شيت جديد كپي كنيد.(محدوده هر چه كمتر باشه بهتره). شيت 20 رو پاك كنيد و اين شيت جديد رو بذارين بجاي شيت 20 مشكلتون حل ميشه

کامنت

• ali65e

• 2013/12/14
            • 120
            • 5.00

پس مشكل از همونه.
            شما بايد شيت 20 رو اصلاح كنيد. اون قسمت هايي كه لازم دارين رو تو يك شيت جديد كپي كنيد.(محدوده هر چه كمتر باشه بهتره). شيت 20 رو پاك كنيد و اين شيت جديد رو بذارين بجاي شيت 20 مشكلتون حل ميشه
            سلام
            بله درسته فرمایشتون ،ولی امیر آقا اگه محدوده های خالی رو پاک کنم توو نمایش نرم افزار مشکل ایجاد خواهد شد.چون محدوده ها خیلی نزدیک هم میشن.مثلا هنگامی که کاربرمحدوده کارنامه رو میزنه ،محدوده دیگری هم بعلت نزدیکی با محدوده کارنامه دیده خواهد شد.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
              • 4598
              • 100.00

نوشته اصلی توسط ali65e
              سلام
              بله درسته فرمایشتون ،ولی امیر آقا اگه محدوده های خالی رو پاک کنم توو نمایش نرم افزار مشکل ایجاد خواهد شد.چون محدوده ها خیلی نزدیک هم میشن.مثلا هنگامی که کاربرمحدوده کارنامه رو میزنه ،محدوده دیگری هم بعلت نزدیکی با محدوده کارنامه دیده خواهد شد.
              من نگفتم محدوده اي رو پاك كنيد. فقط گفتم قسمتي كه لازم دارين رو تو يك شيت ديگه كپي كنيد و شيت 20 رو كلا حذف كنيد.

کامنت

• ali65e

• 2013/12/14
                • 120
                • 5.00

من نگفتم محدوده اي رو پاك كنيد. فقط گفتم قسمتي كه لازم دارين رو تو يك شيت ديگه كپي كنيد و شيت 20 رو كلا حذف كنيد.
                با سلام خدمت دوستان و اساتید محترمم
                امیر آقا این مشکل حجیم بودن فایلم هر کاریش کردم درست نشد.امیر آقا جسارتا اگه همون دستوری که به تعداد دانش آموزان فایل اکسل درست میشه رو اگه زحمت بکشین خیلی ممنون میشم. تشکر

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                  • 4598
                  • 100.00

نوشته اصلی توسط ali65e
                  با سلام خدمت دوستان و اساتید محترمم
                  امیر آقا این مشکل حجیم بودن فایلم هر کاریش کردم درست نشد.امیر آقا جسارتا اگه همون دستوری که به تعداد دانش آموزان فایل اکسل درست میشه رو اگه زحمت بکشین خیلی ممنون میشم. تشکر
                  سلام علي جان
                  شما لطف كن دوباره فايلتو بذار. من سعي ميكنم درستش كنم اگر نشد چشم اون كد رو مينويسم برات

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                    • 2011/10/19
                    • 4377
                    • 70.00

پوزش میخوام بی مقدمه وارد بحث میشم

ولی یک نکته ای رو بار ها گفتم باز تکرار میکنم

ایجاد شیت به تعداد افراد یک کار کاملا اشتباه هست بعدا دچار مشکلات اساسی میشید و ده ها فایل باید ایجاد کنید
                    [CENTER]
                    [SIGPIC][/SIGPIC]
                    [/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                      • 4598
                      • 100.00

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
                      پوزش میخوام بی مقدمه وارد بحث میشم

ولی یک نکته ای رو بار ها گفتم باز تکرار میکنم

ایجاد شیت به تعداد افراد یک کار کاملا اشتباه هست بعدا دچار مشکلات اساسی میشید و ده ها فایل باید ایجاد کنید
                      بله مهدي جان. حق با شماست. در اصل بايد از پايگاه داده اكسس استفاده ميشد ولي اولا تعداد شيت ها خيلي زياد نيست دوما از اول اشتباها به سراغ اكسل رفتن

کامنت

چند لحظه..