دستور اضافه شدن یک شیت خاص با اضافه شدن یک سطر
Collapse
X
-
با دوازده دانش آموز نبايد انقدر حجم بره بالا. احتمالا مشكل از شيت 20 هست.
اين كاري كه ميكنم انجام بدين:
وارد شيت 20 بشين. سلول a1. حالا دكمه هاي تركيبي ctrl+end رو بزنين. اينو بهم بگين كه رو چه سلولي قرار ميگيره
در مورد اكسس هم بگم كه با اكسس حجم انقدر افزايش پيدا نميكنه ولي طراحيش براي كسي كه تا حالا اكسس كار نكرده يا كم كار كرده يكم مشكلهکامنت
-
با دوازده دانش آموز نبايد انقدر حجم بره بالا. احتمالا مشكل از شيت 20 هست.
اين كاري كه ميكنم انجام بدين:
وارد شيت 20 بشين. سلول a1. حالا دكمه هاي تركيبي ctrl+end رو بزنين. اينو بهم بگين كه رو چه سلولي قرار ميگيره
در مورد اكسس هم بگم كه با اكسس حجم انقدر افزايش پيدا نميكنه ولي طراحيش براي كسي كه تا حالا اكسس كار نكرده يا كم كار كرده يكم مشكلهکامنت
-
کامنت
-
بله درسته فرمایشتون ،ولی امیر آقا اگه محدوده های خالی رو پاک کنم توو نمایش نرم افزار مشکل ایجاد خواهد شد.چون محدوده ها خیلی نزدیک هم میشن.مثلا هنگامی که کاربرمحدوده کارنامه رو میزنه ،محدوده دیگری هم بعلت نزدیکی با محدوده کارنامه دیده خواهد شد.کامنت
-
کامنت
-
امیر آقا این مشکل حجیم بودن فایلم هر کاریش کردم درست نشد.امیر آقا جسارتا اگه همون دستوری که به تعداد دانش آموزان فایل اکسل درست میشه رو اگه زحمت بکشین خیلی ممنون میشم. تشکرکامنت
-
شما لطف كن دوباره فايلتو بذار. من سعي ميكنم درستش كنم اگر نشد چشم اون كد رو مينويسم براتکامنت
-
پوزش میخوام بی مقدمه وارد بحث میشم
ولی یک نکته ای رو بار ها گفتم باز تکرار میکنم
ایجاد شیت به تعداد افراد یک کار کاملا اشتباه هست بعدا دچار مشکلات اساسی میشید و ده ها فایل باید ایجاد کنید
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت
کامنت