کم کردن اتوماتیک ر خروجی در فاکتور

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • anzan7

• 2014/09/28
    • 22

کم کردن اتوماتیک ر خروجی در فاکتور

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه فایل دارم که هم انبار هم فاکتور.مشکلم اینجاست که میخوام وقتی داخل فاکتور تعداد خروجی و میزنم داخال دیتابیسم یا همون انبارم کم بشه.یه فرمول دادم کم میشه اما وقتی فاکتور ریست میکنم و جدید میزنم انبار هم عوض میشه.لطفا راهنمایم کنین

اینم فایل پیوست http://uplod.ir/ojkok3989lga/رامین.xlsx.htm
  • anzan7

• 2014/09/28
    • 22

واقعا کسی نی مشکل منو حل کنه آیــــــــــــــــــــــا؟؟

وقتی داخل فاکتور تعداد خروجی میدم میخوام داخل دیتابیس(انبار) به صورت اتوماتیک مقدار خروجی کم بشه.
    فرضا رب گوجه 30 کارتن دارم داخل فاکتور 10 تاشو میزنم خودش داخل انبار 10 تا کم کنه و وقتی فاکتور جدید خواسنم بزنم مقدار خروجی داخل انبار تغییر نکنه.امیدوارم مفهومو رسونده باشم
    با تشکر

کامنت

• generalsamad
      مدير تالار توابع

• 2014/06/22
      • 1496

با سلام
      شیت فاکتورت ایراد داره
      نه کد کالا توش هست نه اسم کالا از کجا میخوای تشخیص بدی کدوم کالا از انبارت کم شه؟
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• anzan7

• 2014/09/28
        • 22

نوشته اصلی توسط generalsamad
        با سلام
        شیت فاکتورت ایراد داره
        نه کد کالا توش هست نه اسم کالا از کجا میخوای تشخیص بدی کدوم کالا از انبارت کم شه؟
        سلام.شیت فاکتورم ایراد نداره کا.شما کد کالا بزن 1 تا 140 خودش همه چیزو بهت میده.داخل فایلم داخل شیت 1 کل کالاهارو با کد نوشتم.مشکل من فقط اینه که میخوام وقتی داخل فاکتور خروجی میزنم داخل انبارم کم بشه

کامنت

• generalsamad
          مدير تالار توابع

• 2014/06/22
          • 1496

نوشته اصلی توسط anzan7
          سلام.شیت فاکتورم ایراد نداره کا.شما کد کالا بزن 1 تا 140 خودش همه چیزو بهت میده.داخل فایلم داخل شیت 1 کل کالاهارو با کد نوشتم.مشکل من فقط اینه که میخوام وقتی داخل فاکتور خروجی میزنم داخل انبارم کم بشه
          با سلام
          موقعی که فایل رو باز کردم افتاده بودن پشت ستون اول حواسم نبود.
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
            • 699

با سلام

دوست عزیز

احتراما در طراحی فاکتور شما حداقل یک اشکال وجود دارد که با رفع آن میتوانید به راحتی انبار را کنترل کنید.

عدم محلی برای ثبت ریز فاکتور ها برای نگهداری و استفاده و حتی روجوع احتمالی .
            سوال : بفرمایید که چرا در فاکتور شما محلی برای تعداد فروش وجود ندارد آیا شما همه موجودی انبار خود را یکجا در یک فاکتور می زنید ؟

برای بهتر کمک کردن به شما پاسختان ضروریست.

با تشکر میر

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

با سلام

بعلت پروتکت بودن شیت قبلی انبار حذف و شیت جدید جایگزین شد با استفاده از ماکرو رکوردر ظاهرا انجام شد
              فایل های پیوست شده
              Last edited by iranweld; 2015/04/15, 17:35.

کامنت

چند لحظه..