خطا در تاریخ توابع شمسی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • taocom52

• 2015/08/14
    • 99

[حل شده] خطا در تاریخ توابع شمسی

سلام بر اساتید محترم
    یک فایل اکسل حاوی توابع تاریخ شمسی را از همین سایت دانلود کردم و ماکرو هایش را در قسمت ماکروهای فایل خودم کپی کردم ولی وقتی میخواهم استفاده کنم خطای شکل مقابل را میدهد Click image for larger version

Name:	اشکال در تابع شمسی.JPG
Views:	1
Size:	23.3 کیلو بایت
ID:	144491
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط taocom52
    سلام بر اساتید محترم
    یک فایل اکسل حاوی توابع تاریخ شمسی را از همین سایت دانلود کردم و ماکرو هایش را در قسمت ماکروهای فایل خودم کپی کردم ولی وقتی میخواهم استفاده کنم خطای شکل مقابل را میدهد [ATTACH=CONFIG]10417[/ATTACH]
    سلام دوست عزیز
    چطوری ماکروها رو کپی کردین؟ منظورتون اینه که ماژول ها و کلاس ها رو درگ کردین تو فایل خودتون؟
    بعدش چکار کردین؟

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
      • 99

سلام
      من سه ماکرو خالی درست کردم وبعد ماکروهای توابع مذکور که سه تا ماکرو بود تو هرکام از ماکروهای خالی کپی کردم فقط همین ، البته ببخشید من کمی تازه واردم و بعضی از واژه هارا نمیدونم ممکن عملکردشان را بلد باشم ولی اسما نشناسم در صورتیکه محبت کرده جواب دادید دقیقتر بفرمایید متشکرم

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
        • 99

چرا جوابی داده نمیشه؟؟؟؟

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

لطفا بفرمایید چه خواسته ای از ماکرویی که در دست تهیه دارید مد نظرتونه تا دوستان راهنمایی کنند.
          در صورت امکان فایل خود را هم ضمیمه کنید

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
            • 99

ا تشکر
            بنده در قسمت ویژوال بسیک (vba) سئوالی با موضوع مشكل ىر اجراي ماكرويي با احراز شرط

را مطرح کردم و فایل مربوطه هم پیوست شده که در آن ستون تاریخ آن دستی نوشته شده بود و برای ماکرویی که میباید نوشته شود تفاضل دو تاریخ نیاز است، خواستم از توابع فارسی استفاده کنم و جستجو کردم تا فایلی که به پیوست میفرستم را یافتم اما در نصب و استفاده از ان به مشکل خوردم حال سئوال اصلی بنده که در لینک فوق مطرح کردم به این موضوع و کمک حضرات بستگی دارد
            فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
              • 4598
              • 100.00

نوشته اصلی توسط taocom52
              سلام
              من سه ماکرو خالی درست کردم وبعد ماکروهای توابع مذکور که سه تا ماکرو بود تو هرکام از ماکروهای خالی کپی کردم فقط همین ، البته ببخشید من کمی تازه واردم و بعضی از واژه هارا نمیدونم ممکن عملکردشان را بلد باشم ولی اسما نشناسم در صورتیکه محبت کرده جواب دادید دقیقتر بفرمایید متشکرم
              سلام دوست عزیز
              شما یک اشتباه کوچیک داشتید برای همین به ارور میخورین. شما باید ابتدا فایل خودتون و فایل توابع شمسی رو همزمان باز کنید و در محیط ویژوال بیسیک از قسمت project تک تک ماژول ها و کلاس ها رو از شاخه فایل توابع شمسی به فایل خودتون درگ کنید(بکشید)
              به شکل توجه کنید.
              Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	28.8 کیلو بایت
ID:	129372

نکته بعدی که شاید رعایت نکردید اینه که بعد از اینکه ماژول ها و کلاس ها رو به فایلتون انتقال دادید باید فایلتون رو با پسوند xlsm ذخیره کنید. بعد از بستن و باز کردن فایل یک پیغام امنیتی بصورت یک نوار زرد رنگ به شما داده میشه و میگه ماکروها رو غیر فعال کردم. آیا میخواهید فعال بشه یا خیر. دکمه فعال کردن ماکرو رو بزنین

اگر این موارد رو رعایت کردین و هنوز مشکل دارید بفرمایید تا دقیق تر بررسی بشه

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
                • 99

متشکرم عالی بود حل شد البته دیدم که به سئوال اصلیم هم پاسخ دادید ولی چون در سفرهستم به محض اینکه برگشتم تست میکنم و اگه مشکل داشت باز زحمت میدم خدمتتون . متشکرم

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
                  • 99

سلام استاد ، لطفا به تاپیک مشكل ىر اجراي ماكرويي با احراز شرط

سر بزنید مواردی رو که خواستید آنجا عرض کردم لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

کامنت

چند لحظه..