خطا در تاریخ توابع شمسی
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
چطوری ماکروها رو کپی کردین؟ منظورتون اینه که ماژول ها و کلاس ها رو درگ کردین تو فایل خودتون؟
بعدش چکار کردین؟
-
سلام
من سه ماکرو خالی درست کردم وبعد ماکروهای توابع مذکور که سه تا ماکرو بود تو هرکام از ماکروهای خالی کپی کردم فقط همین ، البته ببخشید من کمی تازه واردم و بعضی از واژه هارا نمیدونم ممکن عملکردشان را بلد باشم ولی اسما نشناسم در صورتیکه محبت کرده جواب دادید دقیقتر بفرمایید متشکرمکامنت
-
ا تشکر
بنده در قسمت ویژوال بسیک (vba) سئوالی با موضوع مشكل ىر اجراي ماكرويي با احراز شرط
را مطرح کردم و فایل مربوطه هم پیوست شده که در آن ستون تاریخ آن دستی نوشته شده بود و برای ماکرویی که میباید نوشته شود تفاضل دو تاریخ نیاز است، خواستم از توابع فارسی استفاده کنم و جستجو کردم تا فایلی که به پیوست میفرستم را یافتم اما در نصب و استفاده از ان به مشکل خوردم حال سئوال اصلی بنده که در لینک فوق مطرح کردم به این موضوع و کمک حضرات بستگی داردفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام
من سه ماکرو خالی درست کردم وبعد ماکروهای توابع مذکور که سه تا ماکرو بود تو هرکام از ماکروهای خالی کپی کردم فقط همین ، البته ببخشید من کمی تازه واردم و بعضی از واژه هارا نمیدونم ممکن عملکردشان را بلد باشم ولی اسما نشناسم در صورتیکه محبت کرده جواب دادید دقیقتر بفرمایید متشکرم
شما یک اشتباه کوچیک داشتید برای همین به ارور میخورین. شما باید ابتدا فایل خودتون و فایل توابع شمسی رو همزمان باز کنید و در محیط ویژوال بیسیک از قسمت project تک تک ماژول ها و کلاس ها رو از شاخه فایل توابع شمسی به فایل خودتون درگ کنید(بکشید)
به شکل توجه کنید.
نکته بعدی که شاید رعایت نکردید اینه که بعد از اینکه ماژول ها و کلاس ها رو به فایلتون انتقال دادید باید فایلتون رو با پسوند xlsm ذخیره کنید. بعد از بستن و باز کردن فایل یک پیغام امنیتی بصورت یک نوار زرد رنگ به شما داده میشه و میگه ماکروها رو غیر فعال کردم. آیا میخواهید فعال بشه یا خیر. دکمه فعال کردن ماکرو رو بزنین
اگر این موارد رو رعایت کردین و هنوز مشکل دارید بفرمایید تا دقیق تر بررسی بشهکامنت
-
سلام استاد ، لطفا به تاپیک مشكل ىر اجراي ماكرويي با احراز شرط
سر بزنید مواردی رو که خواستید آنجا عرض کردم لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرمکامنت
کامنت