در فایل پیوست من سه شیت دارم که در ستون a ردیف و در ستون b اعدادی نوشته شدند در شیت چهارم من در ستون a ردیف و در ستون b می خوام جمع تمام ردیفهای مشابه در تمام شیت ها را بدست بیاورد برای اینکار باید چه فرمولی در ستون بنویسم.
جمع شماره ردیف در تمام شیت ها
Collapse
X
-
جمع شماره ردیف در تمام شیت ها
سلام
در فایل پیوست من سه شیت دارم که در ستون a ردیف و در ستون b اعدادی نوشته شدند در شیت چهارم من در ستون a ردیف و در ستون b می خوام جمع تمام ردیفهای مشابه در تمام شیت ها را بدست بیاورد برای اینکار باید چه فرمولی در ستون بنویسم. -
با سلام
ستون a شیت های 1 تا 3 رو از حالت Merge خارج کنید و این فرمول رو در شیت 4 سلول b2 قرار بدید و به پایین درگ کنید.
کد PHP:=SUMPRODUCT(SUMIF(INDIRECT(ROW($1:$3)&"!a1:a7");A2;INDIRECT(ROW($1:$3)&"!b1:b7")))
فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] -
کامنت
-
با سلام
از دستور sumif استفاده کنید. هر شیت جدیدی که اضافه میگردد یک دستور sumif برای شیت جدید به فرمول خود اضافه کنید
کد PHP:SUMIF(aban!A:A,'4'!A2,aban!B:B)+SUMIF(azar!A:A,'4'!A2,azar!B:B)+SUMIF(day!A:A,'4'!A2,day!B:B)
فایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام
نام شیت ها رو در یک محدوده(دلخواه) بنویسید و آدرس را در فرمول قرار بدید در این فرمول سل های g2 تا g4 نام شیت ها میباشد.
کد PHP:=SUMPRODUCT(SUMIF(INDIRECT($G$2:$G$4&"!a1:a7");A2;INDIRECT($G$2:$G$4&"!b1:b7")))
فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت

کامنت