جمع شماره ردیف در تمام شیت ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali719

• 2013/12/05
    • 207

جمع شماره ردیف در تمام شیت ها

سلام
    در فایل پیوست من سه شیت دارم که در ستون a ردیف و در ستون b اعدادی نوشته شدند در شیت چهارم من در ستون a ردیف و در ستون b می خوام جمع تمام ردیفهای مشابه در تمام شیت ها را بدست بیاورد برای اینکار باید چه فرمولی در ستون بنویسم.
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    ستون a شیت های 1 تا 3 رو از حالت Merge خارج کنید و این فرمول رو در شیت 4 سلول b2 قرار بدید و به پایین درگ کنید.

کد PHP:
    =SUMPRODUCT(SUMIF(INDIRECT(ROW($1:$3)&"!a1:a7");A2;INDIRECT(ROW($1:$3)&"!b1:b7"))) 
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• ali719

• 2013/12/05
      • 207

سلام خسته نباشید جواب عالی بود ولی من یه مشکلی دارم نام شیتها همیشه عدد نیست مانند آنکه در پیوست است در این حالت باید چه فرمولی بنویسم

کامنت

• ali719

• 2013/12/05
        • 207

جمع شیتها

سلام این هم پیوست
        فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

با سلام

از دستور sumif استفاده کنید. هر شیت جدیدی که اضافه میگردد یک دستور sumif برای شیت جدید به فرمول خود اضافه کنید

کد PHP:
          SUMIF(aban!A:A,'4'!A2,aban!B:B)+SUMIF(azar!A:A,'4'!A2,azar!B:B)+SUMIF(day!A:A,'4'!A2,day!B:B
          فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

نوشته اصلی توسط ali719
            سلام خسته نباشید جواب عالی بود ولی من یه مشکلی دارم نام شیتها همیشه عدد نیست مانند آنکه در پیوست است در این حالت باید چه فرمولی بنویسم
            با سلام
            نام شیت ها رو در یک محدوده(دلخواه) بنویسید و آدرس را در فرمول قرار بدید در این فرمول سل های g2 تا g4 نام شیت ها میباشد.
            کد PHP:
            =SUMPRODUCT(SUMIF(INDIRECT($G$2:$G$4&"!a1:a7");A2;INDIRECT($G$2:$G$4&"!b1:b7"))) 
            فایل های پیوست شده
            [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..