تعریف محدوده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • OUN
    • 2016/08/24
    • 4

پرسش تعریف محدوده

با سلام
    یک جدول اولیه داریم با سه ستون که ستون اول شماره ردیف ، ستون دوم مقدارهای min هر ردیف، ستون سوم max رو داریم. حالا در یک جدول دیگه ای میخواهیم با وارد کردن آن شماره ردیف های جدول اولیه اگر مقدار min باشد به رنگ قرمز و مقدار آن ردیف اگر max باشد به رنگ سبز در آید،امیدوارم سوالم رو خوب مطرح کرده باشم، با تشکر از همه دوستانانت
    Last edited by OUN; 2016/08/24, 13:10. دلیل: اصلاح عنوان
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    لطفا یک فایل نمونه قرار بدید.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• OUN
      • 2016/08/24
      • 4

فایل نمونه پیوست شده
      فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

فایل پیوست را ملاحظه کنید
        فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

با توجه به عدم امکان استفاده مستقیم از conditional formatting روش کدنویسی رو هم ملاحظه کنید.
          یک ستون به فایل data اضافه کردم ضمنا فایل باید باز باشد.
          فایل های پیوست شده
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• OUN
            • 2016/08/24
            • 4

نوشته اصلی توسط iranweld
            با سلام

فایل پیوست را ملاحظه کنید
            ضمن تشکر از شما
            به روش شما یک ستون به فایل فرم اضافه میشه که نمیخوام همچین چیزی پیش بیاد

کامنت

• OUN
              • 2016/08/24
              • 4

نوشته اصلی توسط amir_ts
              با توجه به عدم امکان استفاده مستقیم از conditional formatting روش کدنویسی رو هم ملاحظه کنید.
              یک ستون به فایل data اضافه کردم ضمنا فایل باید باز باشد.
              خیلی عالی بود مرسی، فکر میکنم روش کدنویسی که شما گفتید مناسب تر هست،فایل data ایرادی نداره اگه ستونی چیزی بهش اضافه بشه، اما فایل form که میخوام استفاده کنم ازش به همین فرمت میخوام باشه و مورد دیگه اینکه فرمی که دارم استفاده میکنم بصورت template است و سلول های merge شده هم داره میخوام بدونم با روش کدنویسی مشکلی پیش نمیاد؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

با سلام
                احتمال بروز اشکال در سل های merge شده وجود داره.تا حد امکان باید از merge کردن سل ها اجتناب کرد.

کامنت

چند لحظه..