یک جدول اولیه داریم با سه ستون که ستون اول شماره ردیف ، ستون دوم مقدارهای min هر ردیف، ستون سوم max رو داریم. حالا در یک جدول دیگه ای میخواهیم با وارد کردن آن شماره ردیف های جدول اولیه اگر مقدار min باشد به رنگ قرمز و مقدار آن ردیف اگر max باشد به رنگ سبز در آید،امیدوارم سوالم رو خوب مطرح کرده باشم، با تشکر از همه دوستانانت
تعریف محدوده
Collapse
X
-
با سلام
یک جدول اولیه داریم با سه ستون که ستون اول شماره ردیف ، ستون دوم مقدارهای min هر ردیف، ستون سوم max رو داریم. حالا در یک جدول دیگه ای میخواهیم با وارد کردن آن شماره ردیف های جدول اولیه اگر مقدار min باشد به رنگ قرمز و مقدار آن ردیف اگر max باشد به رنگ سبز در آید،امیدوارم سوالم رو خوب مطرح کرده باشم، با تشکر از همه دوستانانتبرچسب ها: هیچکدام -
فایل نمونه پیوست شدهفایل های پیوست شدهکامنت
-
کامنت
-
با توجه به عدم امکان استفاده مستقیم از conditional formatting روش کدنویسی رو هم ملاحظه کنید.
یک ستون به فایل data اضافه کردم ضمنا فایل باید باز باشد.فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
خیلی عالی بود مرسی، فکر میکنم روش کدنویسی که شما گفتید مناسب تر هست،فایل data ایرادی نداره اگه ستونی چیزی بهش اضافه بشه، اما فایل form که میخوام استفاده کنم ازش به همین فرمت میخوام باشه و مورد دیگه اینکه فرمی که دارم استفاده میکنم بصورت template است و سلول های merge شده هم داره میخوام بدونم با روش کدنویسی مشکلی پیش نمیاد؟کامنت

کامنت