ذخیره تاریخچه اطلاعات در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arash4041

• 2013/01/06
    • 109

ذخیره تاریخچه اطلاعات در اکسل

باسلام دوستان بزرگوار
    سوال بنده این است که در اکسل جدولی دارم که دریک ستون که با عنوان وضعیت مواد وکالا تعیین کردم . اطلاعات مواد و کالا را بصورت روزانه آپدیت میکنم. مصلن امروز پرفرم یک مواد می آید من در سلول وضعیت وارد میکنم پرفرم رسید و روز دیگر اسناد مربوط به آن کالا می آید من وارد میکنم اسناد رسید. حالا میخوام بدونم آیا راه حلی وجود دارد که تاریخچه اطلاعات از بین نرود و با ورود اطلاعات جدید در ستون وضعیت اطلاعات قبلی از بین نرود مصلن من بدونم که در فلان تاریخ چه اطلاعاتی از آن کالا رسیده است . چون من برای وارد کردن اطلاعات جدید به ناچار اطلاعات قبلی را در خانه پاک و اطلاعات جدید را وارد میکنم که بصورت متنی می باشد. ممنون میشم از دوستانی که راه حلی برای این مشکل من دارند ارائه دهند.
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

در یک شیت دیگر اطلاعات ورودی و خروجی را کامل وارد کنید و سپس با پیوت تیبل برای تاریخ یا کالای مورد نظر گزارشگیری کنید و در اسناد خود وارد کنید

فایل پیوست یک نمونه میباشد
    فایل های پیوست شده

کامنت

• arash4041

• 2013/01/06
      • 109

باسلام خدمت شمادوست عزیز iranweldمن میخوام که در فایل زیر ضمیمه کردم مثلا در ردیف ویتامین در ستون وضعیت هر اطلاعاتی که وارد میکنم بصور خودکار هم نوع وضعیت و هم تاریخ اعلام وضعیت در یک شیت دیگر بصورت مجزا به نمایش در بیاید.
      که هر زمان بخوام بدونم که چه اطلاعاتی مربوط به آن نوع از کالا اتفاق افتاده است
      در ضمن هر ردیف بصورت ثابت میباشد مربوط به آن کالا و در ستونهای دیگر وجود ندارد چون با کد ثبت شده است. باتشکر
      فایل های پیوست شده
      Last edited by arash4041; 2016/11/14, 11:17.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

شما بایستی هر رویدادی که برای هر محصول ایجاد میگردد را در یک شیت وارد نمایید که تا بتوانید گزارشگیری نمایید

در فایل پیوست در شیت دوم به دو سبک گزارشگیری شده است
        فایل های پیوست شده

کامنت

• arash4041

• 2013/01/06
          • 109

باسلام

من در اکسل فقط یک ردیف اطلاعات دار که در یک خانه آن وضعیت را آپدیت میکنم این مدلی که شما فرمودید مربوط به این است که در یک شیت چند ردیف از آن مواد وجود داشته باشد. درحالیکه در یک شیت نباید بیشتر از یک ردیف از آن مواد وجود داشته باشد و تکراری نیز نباشد. و فقط در یک سلول میتوان نوع وضعیت را نوشت و وضعیت قبلی را پاک کرد. حالا من میخوام اون متنی را که مربوط به وضعیت قبلی است پاک نشود و بصورت خودکار در یک شیت دیگر ذخیره شود تا بتوانم دسترسی داشته باشم و بدانم یک مواد چه وضعیتهای را طی کرده است.

کامنت

چند لحظه..