اشتراك يك فايل بين چند كاربر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mrexcel

• 2010/02/03
    • 436
    • 81.00

اشتراك يك فايل بين چند كاربر

در صورتي كه بخواهيم يك فايل را بين چند كاربر به اشتراك بگذاريم و همه انها بتوانند بر روي فايل به صورت همزمان تغيير ايجاد نمايند و فايل براي افراد readonly نباشد بايد از مسير زير گزينه مورد نظر را فعال نمود
    review>shareworkbook>allow change by more
    در حالتي كه اين تيك نباشد قايل براي فرد اولقابل خواندن نوشتن و براي بقيه افراد readonly باز خواهد شد .
    زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريم
  • Javad-2010

• 2010/11/21
    • 24
    • 58.00

RE: اشتراك يك فايل بين چند كاربر

وقتی که یک فایل اکسل را Share میکنیم، ماکروها غیرفعال میشوند، برای این مشکل راه حلی دارید؟

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
      • 940

با درود فراوان

با Share کردن فایل از ماکروها غیر فعال نمیشوند و اجرا می شوند و همچنین اگر فرمی نیز ساخته باشیم نیز اجر می شود ولی بعد از اینکه فایل را Share کنیم دیگر تغییری در ماکروها نمی توان داد و باید ماکرو ها را قبل از Share کردن فایل ایجاد کنیم , و برای ویراش ماکرو و یا کدها می بایست آن را از حالت Share بیرون بیاوریم و بعد از انجام ویرایش آن را دوباره Share کنیم
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------
      بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
      shamsololama@yahoo.com
      09177733411

کامنت

• vahid950

• 2010/11/09
        • 109
        • 82.00

سلام

ممنون از راهنمائی تون
        [COLOR=#0000ff]توی شهری که تو نیستی همه جا رو غم گرفته[/COLOR]

کامنت

• mahmood007

• 2011/05/15
          • 6

سلام دوستان من هم مشکل اشتراک فایل رو دارم و تیک allow رو هم زدم ولی چیزی که میخواستم نشد .
          من یه فایلی دارم که می خوام دو کاربر همزمان از اون استفاده کنن و اطلاعات وارد کنن مثلاً کاربر اول ردیف A1 رو ثبت میکنه کاربر دوم همزمان بتونه ردیفA2 رو پرکنه.مثل برنامه های حسابداری که چند کاربر همزمان استفاده می کنند.
          با تشکر از دوستان عزیز
          فایل های پیوست شده

کامنت

• mmahdih

• 2011/05/09
            • 150
            • 49.00

ممنون
            خيلي خوب و كاربردي بود
            [color=#800000][size=small]خدايا تقدير دوستانم را زيبا بنويس تا من جز لبخند از آنها ديگري چيزي نبينم[/size][/color]

کامنت

• tesako
              • 2011/09/08
              • 4

سلام دوست عزيز من مي خوام چندتا كاربر مختلف روي يك فايل اكسل كاركنند و نتونند به فرمولهاي موجود دست بزنند و فقط درقسمتي كه براشون تعيين شده در چند سطر و ستون اطلاعات رو واردكنند و تمام اينها در فايل روبروي من اتومات به روز بشه لطفا راهنمايي كنيد خيلي برام حياتيه

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                • 940

نوشته اصلی توسط tesako
                سلام دوست عزيز من مي خوام چندتا كاربر مختلف روي يك فايل اكسل كاركنند و نتونند به فرمولهاي موجود دست بزنند و فقط درقسمتي كه براشون تعيين شده در چند سطر و ستون اطلاعات رو واردكنند و تمام اينها در فايل روبروي من اتومات به روز بشه لطفا راهنمايي كنيد خيلي برام حياتيه
                با درود فراوان
                برای برای اینکه چند کاربر هم زمان روی یک فایل کار کنند و لی دسترسی به اطلاعات و وفورمولهای سایت هم نداشته و یا محدود و کنترل شده باشد می بایست ورود اطلاعات را با استفاده از یک یوزرفورم انجام دهید و فایل را شر کنید تا بصورتی اشتراکی همه بتوانند استفاده کنند و در اصل فایل هم جلوی شما باشد که بصورت همزمان فایل به روز شده را ببینید
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                shamsololama@yahoo.com
                09177733411

کامنت

• tesako
                  • 2011/09/08
                  • 4

من زياد وارد به اكسل نيست اگه لطف كنيد مراحل رو با جاي آيكن ها در صفحه به ترتيب برام بنويسيد ممنون ميشم و بازهم از لطف و عنايت شما تشكر مي كنم

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                    • 940

نوشته اصلی توسط tesako
                    من زياد وارد به اكسل نيست اگه لطف كنيد مراحل رو با جاي آيكن ها در صفحه به ترتيب برام بنويسيد ممنون ميشم و بازهم از لطف و عنايت شما تشكر مي كنم
                    با درود فراوان

برای اشتراک گذاری یک فایل در 2003 به این ترتیب عمل کنید از منو تب Tools انتخاب کنید سپس Shere Workbook را انتخاب کنید در منوی که باز میشه تیک چک باکس Allow را بزنید و تایید کنید
                    shamsololama@yahoo.com
                    09177733411

کامنت

• tesako
                      • 2011/09/08
                      • 4

با سلام مجدد

من اين كار رو انجام دادم ولي نشد فكر مي كنم من منظورم رو نتونستم كامل انتقال بدم .
                      ببينيد من يك فايلي با فرمولهاش درست كردم و توي كامپيوترم سيوش كردم حالا مي خوام اين رو جايي بذارم كه بقيه همكارانم اطلاعات كاريشون رو بصورت كاركتر هاي عددي يا حروفي وارد كنند و بعد از سيو كردنشون اون مطالب روي تمام فايلهايي كه به اين نام توي كامپيوترهاشون ثبت شده بشينه و بقولي آپ ديت بشه من اينكارو ديدم كه با اكسل انجام دادن ولي خودم بلد نيستم اگه لطفا بهم ياد بديد با شرح جزئياتش يا منبعي كه بتونم اين كار رو ياد بگيرم ممنون ميشم در ضمن من با 2007 دارم كار مي كنم

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                        • 940

با درود فراوان

برای اینکه یک فایل رو بشه بین چند کامپیوتر به اشتراک گذاشت نیازی نیست که فایل رو جای خاصی قرار بدین فقط ابتدا نیاز هست که آن کامپیوتر ها با هم شبکه باشند و بعد فایل و یا فولدر را با راست کلیک و شر کردن می توانید دسترسی به بقیه کامپیوتر ها هم بدین ولی در اکسل اگر بخواهید این فایل اکسل هم زمان چند کاربر با هم باز کنند و برای هیچکدام فقط خواندنی (ریدآنلی ) نشه باید آن هم از مسیری که خدمت شما عرض کردم آن را شر کنیدو در 2007 هم از منو در تب Review می توانید آن را انتخاب کنید
                        ولی با این صورتی که شما توضیح دادین کاری به غیر از اشتراک گزاری است که اگر کاملا فایل شبیه به هم باشه که کافیه بعد از وارد کردن اطلاعات آن فایل رو جایگزین کنند یعنی کپی و پیست کل فایل در غیر این صورت نیاز به کد نویسی و یا تابع نوسی دارد
                        shamsololama@yahoo.com
                        09177733411

کامنت

• tesako
                          • 2011/09/08
                          • 4

دقيقا همين مطلب آخره يعني ميخوام 10 كامپيوتري كه بصورت شبكه دارن باهم كار ميكنند از اطلاعات يك فايل استفاده كنند و جوابها رو در اون وارد كنند مثلا سيستم مالي كه مقدار مطالبات ما در كارخانه در هر ساعت فرق مي كنه و متصدي فروش بايد اونها رو وارد كنه (چك و حواله نقدي ) و بعد همكاران مالي بتونن اونها رو وارد سيستم خودشون بكنند يا اونها رو پردازش كنند .
                          اگه آشنا به نحوه كدنويسي اون هستيد و يا كتابي رو راجب اين نوع ارتباطات مي دونيد معرفي كنيد كه مطالعه كنم ممنون مي شم

کامنت

• mmahdih

• 2011/05/09
                            • 150
                            • 49.00

نوشته اصلی توسط shamsololama
                            نوشته اصلی توسط tesako
                            با درود فراوان

برای اشتراک گذاری یک فایل در 2003 به این ترتیب عمل کنید از منو تب Tools انتخاب کنید سپس Shere Workbook را انتخاب کنید در منوی که باز میشه تیک چک باکس Allow را بزنید و تایید کنید
                            در اكسل 2007 و 2010 نيز بفرمائيد ممنون ميشم
                            [color=#800000][size=small]خدايا تقدير دوستانم را زيبا بنويس تا من جز لبخند از آنها ديگري چيزي نبينم[/size][/color]

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                              • 940

با درود فراوان

از منو Reviw رو انتخاب کنید گزینه Share Workbook رو انتخاب کنید و تیک رو بزن و تائید کن
                              shamsololama@yahoo.com
                              09177733411

کامنت

چند لحظه..